coti Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczow. Przedstawiam Wam moja A4. Przebieg 318 tys, zdjecie zrobione w drodze do Hiszpanii podczas postoju we Francji. Nic w niej nie modyfikowalem, tak jak wyszla spod igly,tak jezdzi do dnia dzisiejszego. Do silnika leje olej Valvoline Dura Blend 5W40. tu widok na srodek...i kawalek mojej zony :gwizdanie:.... Radyjko VDO Dayton...glosniki seryjne przod i tyl...
vauxhall95 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam Kolege z Elblaga.Czesto widzialem furke na miescie,ale chyba bez ramek klubowych :chytry:
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 daj jakiś sęsowny opis i więcej foto :gwizdanie:
coti Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam Kolege z Elblaga.Czesto widzialem furke na miescie,ale chyba bez ramek klubowych :chytry: Siemka Vauxhall...ano bez ramek klubowych... ... mam w planach zakup i montaz...ale jakos nie moge sie do tego zabrac... :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 19:53_________________________________________________ daj jakiś sęsowny opis i więcej foto :gwizdanie: zrobie fotki jak bedzie ladna sloneczna pogoda... :>...no i oczywiscie opis zrobie...pozdrawiam
karol24 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 opis po byku, ale Wunderbaum wisi coś mały ten kawałek żony proszę się poprawić następnym razem :> moja zawsze mówi: "tak, samochód to ma więcej zdjęć niż ja!", czy coś w tym stylu...
dziadek Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Siema coti. Przyjedź się pochwalić autem a możesz i żoną na spot...ostatnio gokarty organizowaliśmy ...
coti Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 opis po byku, ale Wunderbaum wisi coś mały ten kawałek żony proszę się poprawić następnym razem :> moja zawsze mówi: "tak, samochód to ma więcej zdjęć niż ja!", czy coś w tym stylu... opis do poprawy... zona...kawalek musi starczyc fotki na szybkie wstawione co bylo na kompie,poprawie sie... [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 12:55_________________________________________________ Siema coti. Przyjedź się pochwalić autem a możesz i żoną na spot...ostatnio gokarty organizowaliśmy ... dzieki za zaproszenie...postaram sie zjawic...
Rekomendowane odpowiedzi