euri23 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Właśnie i tu ciekawostka wybebeszony jest tłumik środkowy, byłem pełen obaw przy wybebeszaniu bo chciałem żeby turbo było bardziej słyszalne a nie ogólne buczenie silnika i jakoś się udało :>
Armi Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Sam zastanawiam się nad wywalenie środkowego tłumiaka, jest naprawdę dobrze bez niego
euri23 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Ogólnie rzecz biorąc to czekam aż się spalą bo to w końcu jest chińskie (do pół roku) więc jak już żarniki ogłoszą upadłość to wymiana na coś mniej rzucającego się w oczy albo zwykłe żarówki tylko xenon efekt [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 23:35_________________________________________________ Sam zastanawiam się nad wywalenie środkowego tłumika, jest naprawdę dobrze bez niego Powiem tak gdybym miał raz jeszcze go wybebeszyć to zrobiłbym to na pewno ja zrobiłem malutki błąd bo po wywaleniu bebechów została mi w środku rurka nawiercana jak sitko i ja to zostawiłem zamiast zamienić na pełną rurę bez dziur czego powodem było utworzenie się tzw. pudła rezonansowego i przy pewnych obrotach silnika jest słyszalny delikatny pomruk. Mnie to osobiście nie przeszkadza ale dla innych może to być dobre info.
Adas25 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 kolego przyjezdzaj na spotka !!!! :gwizdanie:
Coleman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 a w jaki sposób wywaliłeś kata rozcinałeś puche czy wydłubałeś??
terrorbps Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Nno ładna ,i przodzik mi się podoba,też będe szedł w tym kierunku,czarne lamy,gril bez znaczka,czarne szyby,fele 18' s-line,może 19',się zobaczy autko
euri23 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 a w jaki sposób wywaliłeś kata rozcinałeś puche czy wydłubałeś?? Ja go rozcinałem ale troche niepotrzebnie bo dobry gruby drut albo jakaś breszka i ten sam efekt bez zbędnego spawania i cięcia naprawdę POLECAM :naughty: [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 23:10_________________________________________________ kolego przyjezdzaj na spotka !!!! :gwizdanie: Na następnego pewnie sie juz zjawie ostatnio mi się nie chciało bo późno trochę było ale teraz pewnie się zjawie w tę niedziele będę się widział z kolegą Bartkiem z Gorlic to obgadamy sobie sprawy :> :>[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 00:12_________________________________________________Jako że powoli zaczyna się robić cieplutko a jest już wiosna i przybywa nowych pomysłów dokonałem kilku modów oraz odświeżyłem zdjęcia bestii :gwizdanie: :gwizdanie: : Wyrzuciłem popielniczkę (efekt jak dla mnie ) Gadżety klubowe Znalazło się miejsce na wskaźnik doładowania turbo Oczywiście BORBET'y doczekały się miejsca na audiloce: Kilka zdjęć z wiosennej sesji: Póki co to by było na tyle (jak na razie oczywiście) MILE WIDZIANE WSZELKIE OPINIE !! :hi:
MercDG Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Na początek zmieniłbym ten grill, bo teraz jest tragedia bez znaczka CCCO auto traci na wyglądzie i to znacznie
Armi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Krzyż Maltański do małej felgi i kozy to delikatnie mówiąc nieporozumienie
euri23 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jeszcze wpadło kilka zdjęć : Co do zawieszenia to faktycznie jest koza ale to będę chciał zmienić póki co jest jak jest.
pesik87 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 powiedz jak wywaliles popielniczke.. czym to zaslepiles.. bo ja tez chcialem cos takiego zrobic..
euri23 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Sama popielniczka to jest dwa zatrzaski i wychodzi pieknie całość po czym zastałem kabelki od zapalniczkijest tam parę dziur to kabelki upchałem w jedną z nich a zaślepiłem kawałkiem sklejki obitym eko skórą czarną to była cała zabawa zajeła mi jakieś pół godzinki :kox: Jak coś to pisz jakbyś szczegóły potrzebował
pesik87 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no dzieki.. jutro sie zabiore za to.. jak cos to bede pisal..
euri23 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Po dłuższym nie modzeniu przy samochodzie postanowiłem coś pomajstrować i oto co wyszło: Trzeba było zgromadzić parę drobiazgów: I czas na montaż bajerków: Jeszcze wiele pomysłów na modyfikacje jest do zrealizowania ale to już prawdopodobnie w sezonie letnim.... :evil:
przemko8 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 wszystko ładnie pięknie ale glebuj chłopaku gablotę bo koza przez duże K
euri23 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Spoko spoko na sezon letni już mam rh zw3 zamówione i zawiecha będzie cacy :kox:
speed22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Radio identyczne jak moje :gwizdanie:
przemko8 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Spoko spoko na sezon letni już mam rh zw3 zamówione i zawiecha będzie cacy :kox: :good: :good: :good: :good:
junior_tdi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 fajna fajna tylko ten sam problem co u mnie, brak gleby ale na sezon obowiązkowo
Rekomendowane odpowiedzi