marad_co Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Oto moje Audi A4. Zwykle, najzwyczajniejsze, ktore mam od 2 dni
Nasti Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 spoko fura. kolorek nietypowy :smile:
T-żółw Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 fajny kolorek Tylko ta kierownica a co jest nie tak z kierownicą :?: :roll:
Gość zdeniu Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 a co jest nie tak z kierownicą :?: :roll: jakoś nie z tej strony :shock:
T-żółw Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Cytat:a co jest nie tak z kierownicą jakoś nie z tej strony eeee tam auto jest w Irlandi, kolega tam chyba pomieszkuje, wiec wszystko na swoim miejscu :razz:
Elektron9 Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 witam kolege z irl (cork) widze że autko z Dublina.
RaCZeK Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 ladny kolorek a kierownice zawsze mozna zamontowac druga
malinator Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 a co jest nie tak z kierownicą :?: :roll: jakoś nie z tej strony :shock: aj tam do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic
marad_co Opublikowano 3 Września 2006 Autor Opublikowano 3 Września 2006 Autko z Dublina aczkolwiek zakupione w Cork. Tutaj nie wymienia sie tablic rejestracyjnych jesli sie zakupi z innego stanu. A co do kierownicy to faktycznie, pomieszkuje w IRL a wiec jak najbardziej odpowiednia strona dla mnie
Gość rob Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 tak jak koledzy piszą, kolorek mało spotykany, trochę modyfikacji i będzie ok
bushi Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Ważne że wybór padł na OOOO. satysfakcja gwarantowana heheh pozdrawaim
Gość MorgothDBMA Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 fajny samochodzik kolorek tez bardzo ciekawy
szogun0 Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 fajny samochodzik kolorek tez bardzo ciekawy Eeee tam nietypowy. :razz: Mam taki sam i takie same fele. Tylko kiere mam z właściwej, naszej, polskiej strony. :razz:
Elektron9 Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 wiem jak jest z blacham w byłej koloni bryt.Ja mieszkam w Cork, auto kupiłem w Bantry a tablice mam z okolic Waterford.
Gość Murzyn Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 kolorek fajniutki :mrgreen: troche mozna byloby nad autkiem posiedziec zeby dodac mu indywidualnosci
Rekomendowane odpowiedzi