turdzi Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dokładnie nie jest wcale źle moim zdaniem.Na zimę jak złoto. Turdzi te felgi OZ na tej A5 to Nie pasują do tego auta.Choć sam wzór nie jest zły.Ale do A5 nie pasuje. A5 miała jeszcze w limicie coś takiego w 19 calach..zastanawiałem się ale jednak odpuściłem..dość rzadka felga Audi..jak ktos lubi rant.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us no wiesz pod dzyskoteka to OZetem raczej blaszczec nie bedziesz ale z takim rantem to od razu szacun na dzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Co to dzielnia? Że niby "dzielnica"?A gdzieś Ty pod dyskoteki autem zajeżdżał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Piekna sztuka był Leon było b7 Jest B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mogłaby być wentylowana, generalnie nie jestem zwolennikiem pełnej skóry - wole pół skóre z siedziskiem w materiale tak jak miałem w starej Niuni, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma Może trafą się jakieś lepsze stołki to zmienie A Ja przeciwnie, wolę zdecydowanie bardziej pełną skórę No to może pogadamy o zamianie ps. Ja mam pół skórę S-line zobaczyc live mozesz w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ps. Ja mam pół skórę S-line zobaczyc live mozesz w BT Myślałem bardziej o alkantarze , zobaczymy w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 No niestety ten material jest porazka i nie daj boze aby ci spad w niego kawalek czekolady .Alkantara faktycznie miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leem - POWER OIL Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Orzeł widzę że wszędzie chwalisz się tą padaką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Piękna sztuka, będzie co oglądać w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 I jak Piotruś, udało się już zarejestrować? Spotkamy się we Wrocku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 I jak Piotruś, udało się już zarejestrować? Spotkamy się we Wrocku? Urzędy nasze kochane oczywiście troche musiały pomarudzić, ale już blachy mam zmieniła się tylko jedna literka w rejestracji w porównaniu do starej Niuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Gratuluje Piotrek furka naprawdę bardzo zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luap13 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Piękne sztuka jak będę sie przesiadał to właśnie na coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 zmieniła się tylko jedna literka w rejestracji w porównaniu do starej Niuni wink u mnie tez bardzo podobnie... było Scz EF90 jest Scz ..90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 dla tych co nie wierzą w te 200km/h na 4 ce http://orlik16.wrzuta.pl/film/3hlMnWQELso/a4_3.0_tdi_240_ps_4_gear Zrobiło się pod górke i nie chciałem dalej męczyć auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ladnie jedzie do samego konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 dla tych co nie wierzą w te 200km/h na 4 ce http://orlik16.wrzuta.pl/film/3hlMnWQELso/a4_3.0_tdi_240_ps_4_gear Zrobiło się pod górke i nie chciałem dalej męczyć auta... daje radę - ja jeszcze nie miałem okazji sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 uuu... nieźle... fajna sugestia jest z strony auta co do zmiany biegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 btw, to seria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Raczej seria, u mnie jakoś chyba szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Carlos* miales nam to na filmie pokazac a tu rok minal i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi