Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5/B6/B7] Modyfikacje 1.8T - Pytania i odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no w sumie tak ponad dobrą połowę tej kwoty którą ja daje jest to sam towar czyli nierdzewka,wełna,V-bandy,plecionka,flansze do turbo do tego trzeba doliczyć gaz do tiga i prąd ogrzać warsztat więc niewielką ilością tej kwoty jest mój czas i umiejętności...

ja powiem tak każdy orze jak może więc jeśli ktoś jest w stanie zrobić taki wydech jak mój za połowę tej kwoty którą ja podałem chętnie zamówię kilka:) bo szybko znalazł bym na to odbiorców :):decayed:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 782,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sory, ale dwa i pół koła za stuff żenująco niskiej jakości to jakieś nieporozumienie jest. My bierzemy za układ poniżej 2k, a nie ma co porównywać nawet... :facepalm:

Opublikowano

Każdy się ceni :wink:

Opublikowano

Ja dorwalem uzywke Magnaflow za 1000zl i jestem mega zadowolony. Chyba żaden inny wydech nie daje tak zajebistego dźwięku. Przy stałych obrotach dość cichy, jak depniesz czy to z niskich czy wysokich obrotów to ludzie pytają co to za motor :naughty: Tez nie drze sie na 10 kilometrów tylko ładnie brzmi porównywalne jak dobra V6:wink: Wielki szacun dla inżynierów Magnaflow

warto poszukać bo można znaleść coś ciekawego w dobrej cenie

I nie ma sie co oszukiwać sportowy wydech nigdy nie będzie cichy jak seria:decayed:

Opublikowano
Ja dorwalem uzywke Magnaflow za 1000zl i jestem mega zadowolony. Chyba żaden inny wydech nie daje tak zajebistego dźwięku. Przy stałych obrotach dość cichy, jak depniesz czy to z niskich czy wysokich obrotów to ludzie pytają co to za motor :naughty: Tez nie drze sie na 10 kilometrów tylko ładnie brzmi porównywalne jak dobra V6:wink: Wielki szacun dla inżynierów Magnaflow

I nie ma sie co oszukiwać sportowy wydech nigdy nie będzie cichy jak seria:decayed:

Mówisz o kompletnym wydechu Magnaflow? Czy samej końcówce?

Opublikowano

A mi już dwie osoby mówiły że ten Magnaflow16601 jest qrewsko głośny i szybko z niego zrezygnowali :decayed: Od kogo kupiłęś używkę??? :naughty:

Opublikowano

A mi już dwie osoby mówiły że ten Magnaflow16601 jest qrewsko głośny i szybko z niego zrezygnowali :decayed: Od kogo kupiłęś używkę??? :naughty:

Kupiłem full wydech cat-back na Racing forum. Jak pisałem przy stałych obrotach jest cicho. Jest tak samo głośny jak wszystkie inne. kumpel ma milteka w TT, a drugi remusa w polo GTI, i powiem wam jest podobnie co do głośności, ale daje rasowy bass a nie z d*py brzdęk jak te puchy ala civic z allegrosza za 200zł i z tych trzech najładniej brzmi. Także mi się podoba i na pawno go nie sciagne, a jażdże już na nim kilka miechów i mi nie przeszkadza ani głowy nie urywa jak niektórzy straszyli

---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ----------

Poza ty jak pisałem sportowy wydech nigdy nie bedzie cichy jak seria. Coś za cos chcesz przyjemnego basu to zapomnij o ciszy seryjnego wydechu:grin:

Opublikowano

Mam końcowe tłumiki firmy, ktora robi prototypy samochodow, m.in. plywajacego. Nie pamietam nazwy, ale maja w nazwie slowo speed. Wykonali dla firmy Advantige uklad wydechowy i pokazali na targach w Genevie w 2002 roku. Nierdzewka, fi 90. Brzmia rewelacyjnie pomimo ori srodkowego tlumika. Przy spokojnej jezdzie prawie ich nie slychac, natomiast przy mocno otwartej przepustnicy daja czadu :) O to wlasnie mi chodzilo. Jak ktos bedzie chcial uslyszec to aktualnie jestem w Gliwicach i moge podjechac na copiatkowy spot ;)

Sent from my domofon using Tapatalk

Opublikowano
Dawid nie wkładaj przelotu bo na trasie do Niemiec nie wytrzymasz hałasu :kwasny: Wiem bo miałem przelot z jednym małym srodkowym tłumikiem i końcowym z s4 - było głośno i fajnie ale do miasta / trasa 300km i juz miałem dość...Teraz został DP, środkowy seria i końcowy z s4 i wszystko połączone rurami z kwasu 2,5" i jest OK - zresztą sam słyszałeś :wink:

Kkrawat mam juz auto do jazdy na codzien wiec chyba bedzie jednak przelot , jak wracam prawdopodobnie zmiana sprzegla i remap

ADR jako dupowóz zostaje ? :wink: - kiedy wracasz?

Wracam przed swietami . B5-tke zamienilem na ibize 1.9tdi od siostry

Opublikowano

Proponuje kup i sprawdz:-P

Opublikowano
:good:
Opublikowano

niezle idzie. duza odczules roznice?

Opublikowano

Różnica dość spora jak na tak niewielki przyrost momentu, większy mocy, ale jest git:) kolejny etap to jakiś prosty wydeszek na tlumikach przelotowych

Wystukane z Pegasusa

Opublikowano

Ładnie :thumbup1: ale co jeszcze masz problem z boostem ?? Na filmiku widac że ładnie i równo jedzie i czas do 100 też dobry...

Opublikowano

Boost żabkuje a w pewnym momencie spada za wcześnie.

Wystukane z Pegasusa

Opublikowano

I na tym nowym kompie tez tak jest?

Opublikowano

Tak dokładnie tak samo tylko ze wartości doładowania są ogólnie większe.

Wystukane z Pegasusa

Opublikowano

no to kicha...chyba pozostanie ci wymiana turbiny żeby to wyeliminować bo reszte w sumie już wymieniłes :wallbash: