AZIK Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Jak w temacie. Ostatnio doszło mi do uszu że nie działa głośnik z tylnych prawych drzwi od strony kierowcy . Skąd on jest zasilany? Bezpośrednio z radia? (wyjścia działaja prawidłowo), czy gdzieś z tyłu z tego śmiesznego subwafera. Głośnik jak podjechałem do znajomych z CA to stwierdzili że jest dobry. Więc gdzieś kabelki się musiały rozłączyć lub przetrzeć. A w ogóle to mi strasznie z tyłu w bagażniku ten głośnik trzeszczy, charczy jak tylko dam trochę głośniej. Czy można wbudować tam coś zamiennego? Co z tym zrobić? Czy avanciaki miały wzmaczniecz montowany fabrycznie i gdzie go można zlokalizować?
pre_pl Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 może to pomoże : http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=503691&highlight=chorus&sid=0925f247f77e67b0c9eee4cacc11fd58
Pikuś Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Tylne glosniki zasilane sa ze wzmaka przy tubie. Jak sie myle to poprawic.
Gość zdeniu Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 ja mam tylne bezpośrednio z radia
jaca Opublikowano 7 Września 2006 Opublikowano 7 Września 2006 ja mam tylne bezpośrednio z radia oryginalnie ?
adasn Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Tylne glosniki zasilane sa ze wzmaka przy tubie. Jak sie myle to poprawic. Nie mylisz sie
Gość zdeniu Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 ja mam tylne bezpośrednio z radia oryginalnie ? tak głośniki i instalka sa oryginał
Pikuś Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 zdeniu, a mozesz to opisac dokladniej :?: Bo z tego co ja wiem to zadne radio ori nie ma wyjscia na 4 glosniki.
Gość zdeniu Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 nie wiem co tu opisywać instalacja z tylnych drzwi jest ori wraz z głosnikami i idzie do radia nie wiem jak z ori radiem , ja mam nie oryginalne :mrgreen: poza tym nie mam zadnego wzmaka poza jednym który jest w kupionej tubie (aktywnej) do której instalke sam ciągnołem
Pikuś Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 zdeniu, to pierwsze slysze, zeby tylnie glosniki byly zasilane bezposrednio z radia, skoro w ori radiach nie ma na nie wyjscia po za tym na wzmak.
Gość zdeniu Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 to pierwsze slysze, zeby tylnie glosniki byly zasilane bezposrednio z radia no widzisz, człowiek całe zycie sie uczy to teraz wiesz ze sa radia ori ktore maja wyjscia 4x??W
Pikuś Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 zdeniu, znajdz mi takie radi ori 4x??W :razz:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 wybacz ale nie ma zbytnio czasu na takie zabawy ale tu masz pierwszy lepszy przyklad ori z wyjsciem na 4 głosniki http://www.allegro.pl/item129895746_radio_vw_gamma_iv_4x20w_rds.html wiecej szukaj sam
Pikuś Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 zdeniu, wybacz ale to jest VW a nei audi. :razz:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 ale leniwiec z Ciebie :mrgreen: to tu masz do audi http://www.allegro.pl/item132666060_audi_chorus_jak_nowy.html
Pikuś Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 zdeniu, a kurat wzioles od nowszego modelu i co mi sie wydaje, ze gosc tylko tak napisal, a w rzeczywistosci jest inaczej. :razz:
Tomek22 Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Moze mi ktos pomoz z intalka do subwooferka aktywnego.Którek piny to zasilanie,bo cos mi ten sprzecik nie chce ruszyc.Pozdrawiam;) witam i zapraszam jeszcze raz do przedstawienia sie w NEWBIE
tobi9988 Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 nie wiem co tu opisywaćinstalacja z tylnych drzwi jest ori wraz z głosnikami i idzie do radia nie wiem jak z ori radiem , ja mam nie oryginalne :mrgreen: poza tym nie mam zadnego wzmaka poza jednym który jest w kupionej tubie (aktywnej) do której instalke sam ciągnołem Witam Wygląda na to że mam podobną instalację w A4 AVANT 1.9 z 2002r Teraz mam radio Concert ze zmieniarką ale nie w schowku tylko w tylnej wnęce od lewej strony. Od zakupu auta nie działały mi tylne głośniki. Głośniki z tyłu są zamontowane. Obczytałem całe forum. Nastawiłem się że ktoś coś dłubał jak zakładał zmieniarke. Dłubał faktycznie ale kabel do zmieniarki wygląda na oryginał. Zaintrygowało mnie tylko że od środkowej wtyczki nie odchodzą 4 przewody do głośników tylko 8 przewodów. Ta instalacja również wygląda na oryginalną. Jest jakieś radio do AUDI które w standardzie obsługuje 4 głośniki ? Może robili taką instalację jak od nowości nie było radia. Moje auto jest z Polskiego salonu więc może niemiaszki coś na Polskę zmieniali ? Pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 01-11-2006, 10:00 ] witam Cię kolego i zapraszam do działu Newbie oraz do zaponania się z regulaminem forum
Rekomendowane odpowiedzi