Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[AS4 B5]sleeper 2.7biturbo film str.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to powiem Ci, ze to zmasakrowanie zderzaka nic Ci nie da.

Opublikowano

to powiem Ci, ze to zmasakrowanie zderzaka nic Ci nie da.

chodzi ci o chłodzenie ? ?? ?

Opublikowano

tak wedlug niego IC jest jeszcze za cienki i nie daje rady pozatym podczas strojenia 1:3 byla zaslonieta przez zderzak i chwilowo jest takie rozwiazanie do czasu... ahh te made in china

edit:

jednak bedzie swap na ADR :( 125 koni tez jakos jedzie :P

Opublikowano

Czyli moj silnik znow zmienia nadwozie ? Czekaj... to bedzie :mysli: jego czwarte juz :polew: :polew:

Opublikowano

Ups przepraszam wypaplalem :naughty::polew:

Opublikowano

Fajny ADR, zaraz polece do garażu i sprawdze czy mój wygląda tak samo.

Edit: nie wygląda :shocked: widać mam jakiegoś składaka i silnik z golfa :wallbash:

A tak na serio to fajna motorownia, chciało by sie takie coś ale $$ nie pozwala :wallbash:

Opublikowano

kurde pomyliłem się przy wysyłce :wallbash: odeślij wyslę ci adr :decayed:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 17:32_________________________________________________anawet apr ci wyslę :polew: :polew:

Opublikowano

ty mi nawet nie gadaj bo ty miałeś tylko 1.8t i jeżdzisz polo a ja miałem 2,7tt i jeżdżę bravo w gazie tu się dopiero nabijają :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: po niedzieli powinieneś mieć łapę tak mi babka powiedziała przy wysyłce

Opublikowano

A my gdzie mamy ? hym ? Wariacie ? :)

Opublikowano

:wallbash: Ech :)

To samo Ci powiem pewnie niedlugo :polew:

Opublikowano

no to fakt pojemność wieksza :good: do tego tylko gt28 daniel jakoś wsadzi i ogień z du#y będzie :polew: :polew: pożyjemy zobaczymy będzie albo większa pojemność 4.2tt albo ta sama tylko wieksza moc tyle że w następnym projekcie :decayed: teraz ma byc w miarę "szybko"(o ile 200km może szybko jeździć) ale za to oszczędnie :tongue4: zobaczymy kiedy ty gaz bedziesz wkładał jeśli chcesz tym na codzień jeździć :tongue4: