ryba85 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 michał nie pójdzie mi ten kabel.chyba ze jarkk wiesz jak go odbalic.mam win 7 64 bit i nie znajdzie urzadzenia. ---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- Interfejs VAG KKL obd2 audi skoda seat VW PL FV (3113070048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jarek ten kabel ruszy na moim kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STASIU227 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 michał nie pójdzie mi ten kabel.chyba ze jarkk wiesz jak go odbalic.mam win 7 64 bit i nie znajdzie urzadzenia.---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- Interfejs VAG KKL obd2 audi skoda seat VW PL FV (3113070048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jarek ten kabel ruszy na moim kompie? Ja mam taki kabel i program VAG-COM Release 311-2 i wszystko chodzi dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ściąg sterowniki ze strony viakena i ruszy. Program pod 64 bity to polski vag lub vcds lite działa bez problemu. ---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ---------- Ściąg sterowniki ze strony viakena i ruszy. Program pod 64 bity to polski vag lub vcds lite działa bez problemu. Chyba ze kabel jest uwalony. to wtedy źle go wykrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 jeszcze nie przykleiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ściąg sterowniki ze strony viakena i ruszy. Program pod 64 bity to polski vag lub vcds lite działa bez problemu. ---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ---------- Ściąg sterowniki ze strony viakena i ruszy. Program pod 64 bity to polski vag lub vcds lite działa bez problemu. Chyba ze kabel jest uwalony. to wtedy źle go wykrywa. podłaczyłem kabel pod usb i wyskoczyła inf ze nie powiodła sie instalacja urzadzenia.program mam POLSKI VAG 2.5.Masz gdzies linka które dokładnie sterowniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam wszystkich dziś mnie nie bendzie ale już na następnego zawitam Audi wysycha po malowaniu felgi czekają na opony, potrzeba mi 4 szt.opon o rozmiarze 225/45/17 przy glebie -40 jakoś powinno wyglądać, wiem że ktoś mi pisał ale usuwałem skrzynkę i poszło się jeb....Pozdrawiam Stasiu PW Ci pisałem już chyba za dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ryba wejdź w ustawienia systemu i odinstaluj sterowniki, potem zainstaluj je ponownie ale z podanej lokalizacji, w której masz pobrane sterowniki. Ostatnie na dole. http://www.viaken.pl/download.php?lang=pl&nadrzedny=58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dzisiaj można było odczuć że wiosna już blisko ;-) trzeba będzie pomyśleć o zmianie kół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Przemo ja to już myślę żeby motocykl w weekend wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 A ja już też na letnich :banan:chyba muszę na to konto:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wiosna pełną gębą !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 A jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 kaski / Helme | Facebook Mój nowy kask teraz to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zaraz wstawię foty ze spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 dawaj pooglądamy moje 19", trzeba po młodego dzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 dawaj pooglądamy moje 19", trzeba po młodego dzwonić Po co znowu będziesz "głuchał" aby oddzwonić ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- Aaa nie widziałem kaskiem z tą protezą chcesz się pochwalić. Jak dla mnie nadal spierdolona robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dawaj jak to wygląda z boku. i te co wczoraj pokazywałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Młody pałuj się za***iście jest ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ryba jakby Ci ten kabel nie pykał to ja bym go wziął bo mój się skończył :| a potrzebuje akurat ja też dziś letnie włożyłem, teraz czekać na ładną pogodę na dłużej coby auto umyć i wysprzątać środek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Mi się podoba 1 zdjęcie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi