LOKO Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Pojechała gdzieś w okolice Opola - cierpliwość popłaca
krzysieksza Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 LOKO kiedy sprzedałeś??
darecy Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Pojechała gdzieś w okolice Opola - cierpliwość popłaca i co teraz Piotruś zrobisz bez fiorda... nie żal Ci?
wolantt Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 ja wczoraj zabrałem się za wtryski i oczywiście jeden lał... jak na złość sterujący ale jutro będzie wszystko ogarnięte a w sobote czyszczenie turba i ma gadać maszyna
wolantt Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 216? niestety nie... ale przyjdzie jeszcze czas i na to
LOKO Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 LOKO kiedy sprzedałeś?? W poniedziałek ---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- Pojechała gdzieś w okolice Opola - cierpliwość popłaca i co teraz Piotruś zrobisz bez fiorda... nie żal Ci? Jasne że żal - 7 lat go k...wa miałem ---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ---------- 216? niestety nie... Wolantt od razu 230 załaduje ---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ---------- Siara to kiedy robimy tego swapa na 115...? Przyznaj się
jarek_ns Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 216? niestety nie... ale przyjdzie jeszcze czas i na to Łukasz nic się nie chwaliłeś a cowboy ma teraz akcję na grupowe modzenie wtrysków i komplet SEVEN DIESEL 216 zrobionych na twoich korpusach z regulacją na gotowo wychodzi 650pln.
wolantt Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 216? niestety nie... ale przyjdzie jeszcze czas i na to Łukasz nic się nie chwaliłeś a cowboy ma teraz akcję na grupowe modzenie wtrysków i komplet SEVEN DIESEL 216 zrobionych na twoich korpusach z regulacją na gotowo wychodzi 650pln. Jarek dobra oferta ale silniem zajmę sie jak ogarnę wizualnie wszystko bo mechanika jutro będzie juz ogarnięta
athek Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 to ja najpierw ogrniam mechanikę a wygląd na końcu
CZIKITA Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Michał gratulacje 73 rocznik prze piękny :slina:
Zemis Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Nie bylo mnie tu pare dni i wielkie zmiany..Michal pogania Q, Cziki zmienia furmanke, Wolant jedzie z robota a nasz "rodzyneczek" z red A3 udziela sie coraz bardziej:) U mnie wpadl komplet 320/288 (mam delikatny problem z felgami przod bo zrywa wywazniki:/:/ a felgi ori 16" z B7:/) oraz cos co cieszy oko w srodku RNS-E... Kto sie nastepny zeni albo wychodzi za maz...? ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- Nie bylo mnie tu pare dni i wielkie zmiany..Michal pogania Q, Cziki zmienia furmanke, Wolant jedzie z robota a nasz "rodzyneczek" z red A3 udziela sie coraz bardziej:) U mnie wpadl komplet 320/288 (mam delikatny problem z felgami przod bo zrywa wywazniki:/:/ a felgi ori 16" z B7:/) oraz cos co cieszy oko w srodku RNS-E... Aha Jarus jak po wizycie w Kingsofcie? Dali sobie rade z Twoim B8? Kto sie nastepny zeni albo wychodzi za maz...?
darecy Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Aha Jarus jak po wizycie w Kingsofcie? Dali sobie rade z Twoim B8? tak ogarneli bez problemu, stuki-puki ustały... Gratki RNSa masz tam coś więcej czy samo navi? u mnie też wpadła gałka biegów od essy, zamówiony tylny dyfuzor od sline i zrobiłem profi wygłuszenie przednich drzwi i dodałem kilka głośników (w deskę + 2 tweetery + suba) do tego wzmaka od A6C7 - po woli muza zaczyna się podobać do tego czekają na półce manetki od A8 w piano - tu mam problem bo brak w A8 awantów i tylnej wycieraczki będziemy rezać
CZIKITA Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pozdrowienia z imprezy ,,Home of quattro'' Warsaw ... musiałem tam być ! ! ! :hi: Więcej zdjęć pod linkiem https://www.facebook.com/audispotNowySacz/photos_albums
ryba85 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 Nie bylo mnie tu pare dni i wielkie zmiany..Michal pogania Q, Cziki zmienia furmanke, Wolant jedzie z robota a nasz "rodzyneczek" z red A3 udziela sie coraz bardziej:)U mnie wpadl komplet 320/288 (mam delikatny problem z felgami przod bo zrywa wywazniki:/:/ a felgi ori 16" z B7:/) oraz cos co cieszy oko w srodku RNS-E... Kto sie nastepny zeni albo wychodzi za maz...? ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- Nie bylo mnie tu pare dni i wielkie zmiany..Michal pogania Q, Cziki zmienia furmanke, Wolant jedzie z robota a nasz "rodzyneczek" z red A3 udziela sie coraz bardziej:) U mnie wpadl komplet 320/288 (mam delikatny problem z felgami przod bo zrywa wywazniki:/:/ a felgi ori 16" z B7:/) oraz cos co cieszy oko w srodku RNS-E... Aha Jarus jak po wizycie w Kingsofcie? Dali sobie rade z Twoim B8? Kto sie nastepny zeni albo wychodzi za maz...? to gdzie sie podziewałes? ---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- ja dzisiaj wymieniłem koncówki drążków i bede potrzebował warsztat gdzie mi ustawią zbierznosc.zna ktos dobry warsztat?
Brian95 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 ryba85 na Nadbrznej dobrze zbieżność ustawiają.
Zemis Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 a wiesz Ryba urlop i te sprawy:) No to widzę Darecy ze Ty też jedziesz z modami:) a czym robiłeś te wygłuszenia i jakie to koszta? Rzuć temat na PW Pany nie wie ktoś z was w miarę dobrego autka dla dziewczyny w kwocie do 4000 tyś zł najlepiej z gazem;) siora szuka na dojazdy do roboty
ryba85 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 ryba85 na Nadbrznej dobrze zbieżność ustawiają. w którym miejscu?
Rekomendowane odpowiedzi