Wojtek_A4 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dobrze wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Jest kosa, ślicznie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Super wygląda z pakietem black jest mega tylko więcej fotek by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dzięki fotki zrobię tylko muszę się z maku zobaczyć bo ja się lustrzanki nie dorobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Fajny ten BLACK przodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 jest git zebym Lupo nie miał to juz dawno moja wygladała by tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 jest super- a możę jeszcze lampy na czarno w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nad lampami to myślę już z miesiąc . Chcę albo RS6 lub polift led. tak jak ma stifii lub te na czarno i żarówki DLR led Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 pokazuj więcej fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No teraz jest kosa, czuję, że szykuję się następne grube auto tak jak stara A4. Podziwiam Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dzisiaj został wymieniony tunel na czarne piano. Fotki słabe robione tele. Troszkę pracy jest Jeszcze tylko musze założyć srebrne listwy Jeśli ktoś będzie potrzebował info. jak się do tego zabrać to tu jest link: http://www.motor-talk.de/blogs/doomdesign/demontage-der-mittelkonsole-t2630604.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 no wreszczie poszedles w dobra strone, bo ten bialy flok to lipa byla wg mnie straszna Ja po niedzilei oddaje do lakierowania obudowe zegarow - oczywiscie w piano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stifii Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Spoko wyszło Tunel malowałeś czy taki zakupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Malowałem . Jutro idzie do malowania blenda zegarów tak jak robi Rosemeyer i muszę włącznik świateł po-lift kupić ponieważ jak już to rozbiorę to raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 idziesz z tymi modami jak burza, gratuluję - tunel prezentuje się znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 idziesz z tymi modami jak burza, gratuluję - tunel prezentuje się znakomicie Rzeczywiscie Mlody idzie jak burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 idziesz z tymi modami jak burza, gratuluję - tunel prezentuje się znakomicie Rzeczywiscie Mlody idzie jak burza Taa to przy Tobie jak mała burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Przy Grześku to wszyscy jak takie małe piorunki Ale i tak Młody super auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Młody, mam prośbę- możesz wstawić w pierwszym poście kilka aktualnych fotek auta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi