David Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ile trzeba przeplacic za taka kiere -29 nigdy nie opdalalem auta w takiej temp :gwizdanie: i jak nie ma problemow odpala jak w lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 V6-tka zagada nawet przy takich bez problemow Ja mialem u siebie w 2.5TDI prawie wszystkie padniete swiece i po nocy w okolicach -30 [2 lata temu] odpalil... oczywiscie po paru minutach meczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Kiera spoko cena na mrozy to plus tu lepsze foto [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:26_________________________________________________A ON ma dodatek 0,5 L na bak 80 ON gdzie 150 ml wystarczy na 60L do -30 [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:30_________________________________________________ kiery dalej niewidac, wszystko zamarzło Ten co robił spier..... sprawę [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:32_________________________________________________Plus ten że jest grubas z niej, dobrze że nie brałem RS5 to już jest kierownica dla lubiących ręczną robotę na małym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A zdjęcia kiery się nie dało zrobić jak stałeś na parkingu?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 przygral kozaka ze podczas jazdy moze foty strzelac a powiedz te lopatki co masz za kierownica to dzialaja w polaczeniu ze skrzynia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Tak, wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 dobrze że nie brałem RS5 to już jest kierownica dla lubiących ręczną robotę na małym FuuuuccccKKKK OOOOFFFFFFF cfaniaczku, nie ładnie tak oceniać innych swoją miarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 dobrze że nie brałem RS5 to już jest kierownica dla lubiących ręczną robotę na małym FuuuuccccKKKK OOOOFFFFFFF cfaniaczku, nie ładnie tak oceniać innych swoją miarą :gwizdanie: czekałem na Twoją wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 dobrze że nie brałem RS5 to już jest kierownica dla lubiących ręczną robotę na małym FuuuuccccKKKK OOOOFFFFFFF cfaniaczku, nie ładnie tak oceniać innych swoją miarą :gwizdanie: czekałem na Twoją wypowiedź mimi wszystko rozmiar ma znaczenie zapytaj żony, potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 zapytaj żony, potwierdzi Jeszcze się nie dorobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 zapytaj żony, potwierdzi Jeszcze się nie dorobiłem Nic nie straciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 zapytaj żony, potwierdzi Jeszcze się nie dorobiłem Nic nie straciłeś Wiem raczej zyskałem [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 00:31_________________________________________________Nowy grill polift 2010r piano środek, i ringi na halogeny . Czarny grill poszedł w odstawkę do niczego mi nie pasował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 daje rade ale u Ciebie na wsi sniegu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 I jeszcze sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 czarny grill ładniejszy ale ten też jest całkiem fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 czyli teraz cały przód jest poliftowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 zderzak S-line jest przedliftowy chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Zderzak s-line przed lift-owy, grill po-lift-owy a ringi to mała tajemnica ale ori Audi są . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Czyli Pakiet Chromik jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dokładnie [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 14:35_________________________________________________Jeszcze tył s-line polift z listwą chromową jak w B6 było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi