Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C6 2,7 Q Pełny s-line. Koło 20"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja bym szedl w bialy + czarne dodatki jak tu na filmiku

Tak bęzie ale biała perła nic z matowego.

Opublikowano

a z felami bedziesz cos robil?

Opublikowano

a wiesz ze jak masz jakies odpryski na lakierze to wszystko bedzie widac na folii.

Opublikowano

Młody wnęki tez bedziesz oklejal czy zostawiasz w kolorze nadwozie ?

Powiem ci ze srednio to wyglada jak ktos otwiera drzwi a tu z bialego auta wystaje ciemny lakier po otwarciu drzwi ....

Pol biedy np jesli auto wczesniej bylo srebrne.... ale jak jest ciemne to troche sredniawka.

Wiem ze firmy ogolnie robia tez wneki wiec warto o to podpytac

Opublikowano

Hmm te wnęki to ciekawy pomysł, zastanawiają mnie te odpryski muszę o to zapytać.

Opublikowano

poczytaj folia jest cienka i wszystko na niej widac , jedynie karbon jest gruszy i z pod niego nie widac drobnych ubytków. Mój kolega obkleja auta i to od niego mam takie informacje

Opublikowano

Mlody w drewno sobie obklej :) np decha sosna :)

Opublikowano

:polew::polew: A później Młody na drwala zawód zmieni - taki będzie następny mod:decayed:

Już na allegro niedawno stało Cayenne oklejone w skórę węża - fajny bajer dla oszołoma:facepalm:

Opublikowano

a poduche przelozyles oryginalna ? pasowala pnp?

Opublikowano
Hmm te wnęki to ciekawy pomysł, zastanawiają mnie te odpryski muszę o to zapytać.

Cześć

Koszty oklejenia wnęk są spore i średnio się to opłaca.

Dlaczego nie Mat? biały mat to było by coś nowego.

Opublikowano

bo młody mieszka w regionie gdzie matowa biel to na łódkach jest , on lubi z łokciem sie toczyć a perła przyciagą :)

Opublikowano

Czaki to on mieszka nad morzem czy w lesie :eusathink:wyzej napisales ze ma w drewno obkleic :grin:

Opublikowano

Sorry Młody za OT ale mam pytanie w polifcie widziałem dwa typy przednich zderzakow; z okrągłymi halogenami ze srebrną obwodka oraz takie z prostokatnymi haloggenami ?? Skąd ta różnica? A Tył s-line w polifcie jest taki szary jak w b8 sline?? Co jeszcze jest w zewnetrznym pakiecie w komplecie??

Opublikowano

nad woda w lesie :)

Opublikowano
Sorry Młody za OT ale mam pytanie w polifcie widziałem dwa typy przednich zderzakow; z okrągłymi halogenami ze srebrną obwodka oraz takie z prostokatnymi haloggenami ?? Skąd ta różnica? A Tył s-line w polifcie jest taki szary jak w b8 sline?? Co jeszcze jest w zewnetrznym pakiecie w komplecie??

prostokątne są zwykłe, a okrągłe S-line. tył w polifcie jest szary tak jak w B8/A5 :wink:

Opublikowano

Good Jedrex :)) dzięki. A listwy?? Jest jeszcze coś??

Opublikowano

a tego to już nie wiem i niech się spece od A6 wypowiedzą :decayed:

Opublikowano
Good Jedrex :)) dzięki. A listwy?? Jest jeszcze coś??

Siemka tak jak mówi jedrekx co do zderzaków. Listwy są te same zwykły a s-line tylko polifty mają chromowany pasek w górnej czesci .

Opublikowano

dzieki serdeczne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...