Młody Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Opony GOOD na kwiecień. ---------- Post dopisany 13-02-2013 at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2013 at 21:44 ---------- Są i oponki ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ---------- Najnowszy mod/ prezent JAŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 oddawaj prezent bo to moje auto prawie:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A6ka jak się patrzy Koło i rozmiar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Mam jeszcze tył ---------- Post dopisany at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ---------- A6ka jak się patrzy Koło i rozmiar... Wiem też mi sie jasiek podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Młody kurfa ubije cię za tak fajną C6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 I się wysrały klocki z przodu, miesiąc temu tył a teraz przód Już zamówione w piątek wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Stark Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Mnie niedlugo tez czeka wymiana z tylu :/ Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 11C ... mlody gdzie ty mieszkasz ze tak cieplo masz ;D ? ps. zdjecia zegarow zrobione normalnym aparatem za to zdjecia auta jak beda to znowu pewnie zrobisz jakims czajnikiem lub kalkulatorem ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 11C ... mlody gdzie ty mieszkasz ze tak cieplo masz ;D ?ps. zdjecia zegarow zrobione normalnym aparatem za to zdjecia auta jak beda to znowu pewnie zrobisz jakims czajnikiem lub kalkulatorem ;D ? zrobię aparatem a 11+ mam w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 zakładaj opony na felgi bo szukam czegoś dla siebie io nie moge sie zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jedna już jest na feldze a reszta dopiero w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 a dasz rade jakos na auto wsadzić nawet tą jedną . Prezentuje sie zacnie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dam radę ale to gdzieś koło środy założę jedną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 kurcze dopiero teraz tu zajrzałem...powiem ci że bryka jest mega:slina:.chyba juz teraz bede sledzić watek na bierząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Młody - fura lalka, kasiorkę pchasz, ale opony z du.y kupiłeś i ktoś Ci karnego ku..sa powinien nalepić Goodride kuva fa:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Kiedyś kupiłem kumho też mówili ze do d*py. Zobaczę jak te będą. działać. Nawet jak mają wytrzymać jeden sezon. ---------- Post dopisany 27-02-2013 at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany 26-02-2013 at 12:59 ---------- peter zrobilem Ci te fotki, jak obiecałem na środę i są Pies twierdzi że jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 dobrze to wyglada ... najpierw myslalem ze te kolo nie bedzie pasowac ale teraz uwazam ze naprawde kozacko wyszlo ps. to jest 5x112 ? czy tak jak w q7 5x130 ? musiales montowac jakies pierscienie centrujace na piaste ? ---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ---------- nie wiem czy tutaj tak wyszlo ale zderzak moglby ktos jeszcze raz dobrac kolor i pomalowac no i te zaciski ... :/ wg mnie sa za male zeby byly w kolorze ... jakbys tam mial tarcze 380mm i wielki zacisk to to fajnie wyglada w kolorze ale taki maly zacisk ... tym bardziej teraz za duza felga wg mnie nie wyglada najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ładnie wyszło . a jakis dystans zakładałeś czy to jest sama felga????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi