rakud29 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Witam od jakiegos czsu pojawily mi sie dziwne stuki z przodu pod maska . Stuki pojawiaja sie jak szarpne bardzo samochodem do przodu . Podejzewam przegub, albo jakas poduszka , napewno po nie jest przegob zewnetrzny bo na zakretach nic nie slychac. Slychac tez na 1 , 2 biegu jak gwaltownie dodam gazu . Dziwne ze na wstecznym tego nie ma . Prosze was o pomoc jak sprawdzic poduszki pod silnikem , albo przegob ten przy skrzyni .[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 12:15_________________________________________________kto z kolegow pomoze
sebastian_marat Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ja mam podobnie, przy ostrym ruszaniu coś puka mi z tyłu aut ale jeszcze tego nie zlokalizowałem. Podejrzewam jakąś poduszkę od mostu.
rakud29 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 ale jak sprawdzic ktora to poduszka
sebastian_marat Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 oto jest pytanie sam nie wiem, tyle że u mnie z tyłu coś puka bo mam quattro
dziadek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 oto jest pytanie sam nie wiem, tyle że u mnie z tyłu coś puka bo mam quattro sebastian_marat a wykluczyłeś chlupotanie (podobnie to brzmi do stuknięcia) z baku bardzo często jak nie zawsze występujące w b6-ach?
julo23 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Nawet jak sie zaleje pod korek ? Bo też zacząłem sie zastanawiać co tak puknie czasami, podejrzewałem coś w zawieszeniu albo poduszki skrzyni bo silnika z tego co patrzyłem to są całe.
sebastian_marat Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 oto jest pytanie sam nie wiem, tyle że u mnie z tyłu coś puka bo mam quattro sebastian_marat a wykluczyłeś chlupotanie (podobnie to brzmi do stuknięcia) z baku bardzo często jak nie zawsze występujące w b6-ach? to jest trochę bardziej twarde uderzenie więc raczej nie paliwo
rakud29 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 koledzy temat jest o stuki z przodu a nie z tylu o to pytam[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 00:27_________________________________________________kto pomoze
andy_sky Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 poduszki to możesz sprawdzić oglądając czy nie ma wycieków, a najlepiej podjedź na stację diagnostyczną na szarpaki
rakud29 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 koledzy problem byl taki ze odkrecila sie poduszka po dokreceniu wszystko ok dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi