Dariusz Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 1.6 ADP Witam! jak w temacie . przy próbie odpalenia zalewa się i całkowicie nie zapala. Jak odpale na linę to przy gwałtownym dodaniu gazu też przerywa . Przepływomierz nowy , nie pokazuje błedów, przepustnica wyczyszczona , czujnik temp. nowy. Gdzie w Vagu mozna zobaczyć lub jakoś przeregulować skład mieszanki? wielkie dzięki z góry za pomoc. pozdro
schiller Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jak odpale na linę oj radziłbym ci tego nie robić. sprawdzałeś stan świec?
Dariusz Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nie miałem wyjścia z tą liną .Świece wymieniłem i bez zmian.
Gość spedyt Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 1.6 ADP[...]czujnik temp. nowy Miałem tak samo jak wymieniłem czujnik na nowy, przyczyną problemu był źle dobrany zamiennik czujnika.
Dariusz Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 wymieniłem już go po raz drugi , ale spróbuję jeszcze raz
schiller Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 a czy razem z swieczkami wymieniales kable WN?
Dariusz Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 zamieniałem na inne ale bez efektów, ale rzeczywiście widziałem już lepsze iskry. czy powodem może być np uszkodzona cewka która daje zbyt słabą iskrę?
Rytel Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 witam, odswiezam temat...tak jak w watku, zadnych błedów na vagu nie pokazuje. Przy próbie odpalenia zalewa się i całkowicie nie zapala. Jak odpale na linę to przy gwałtownym dodaniu gazu też przerywa...co moze być? pomocy[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:40_________________________________________________??
baraka Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 witam, odswiezam temat...tak jak w watku, zadnych błedów na vagu nie pokazuje. Przy próbie odpalenia zalewa się i całkowicie nie zapala. Jak odpale na linę to przy gwałtownym dodaniu gazu też przerywa...co moze być? pomocy[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:40_________________________________________________?? moze wlasnie to wina czujnika polozenia walu,,jak ten czujnik jest zwalony to samochod za diabla niezapali
Rytel Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ale zadnego błedu nie pokazuje z tym czujnikiem, wydaje mi się ze moze to być przepustnica, jakieś mieszane uczucia mam ze chyba cos nie tak z nią jest, dziwnie sie zachwouje...co wy o tym myslicie? a no i jeszcze ostatnio jak odkrece korek oleju to wydobywa sie dymek, oraz smierdzi spalinami[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 12:18_________________________________________________co wy o tym myslicie? zabrudzona przepustnica może być przyczyną zalewania samochodu?, pierwszy raz mi coś sie takiego przytrafiło
hipppek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Błąd czujnika położenia wału lub czujnika prędkości obrotowej wału będzie pokazywać tylko wtedy, kiedy czujnik pokaże wartości skrajne 0 lub nieskończoność. kiedy czujnik jest zwalony ale pokazuje cokolwiek błedu nie będzie, ale objawy takie jak u Ciebie. Musisz podpiąć kompa i zobaczyć jakie są wartości podczas pracy silnika.
Rekomendowane odpowiedzi