Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Chrom lusterka w kombi-pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Prosilbym o opinie.

Nie moge sie jakos zsecydowac Chcialbym wrzucic chromowane nakladki na lusterka. Auto ma kolor srebrny, kombi, przyciemnione szyby, chromowane relingi, felgi RS6 235/35/19. Nie moge sie zdecydowac czy beda wspolgraly do calosci.

Pozdrawiam!

Opublikowano

wyglądać to będą wyglądały, ale od przodu i z daleka :) jak chrom to tylko pełne obudowy

Opublikowano

Do srebrnego wozu średnio mi się widzą chromowane lusterka ale kwestia gustu. :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Kurcze dlatego pytam, bo jestem jakis niezdecydowany. Tez sie tego obawiam jak to bedzie wygladac. A czy spotkaliscie sie z taka opcją? Widzieliscie moze zdjecia?

Pozdro

Opublikowano

przecież wiesz masz srebrny kolor relingi chrom i prawie zlewają się z autem wiedz lusterka nie dadzą takiego efektu jak na kolorach ciemnych

Opublikowano

jestem tego samego zdania - chrom zlewa się ze srebrnym nadwoziem. Wpisz w dowolnej wyszukiwarce np srebrne s6 i zobaczysz efekt :)

Opublikowano

przecież wiesz masz srebrny kolor relingi chrom i prawie zlewają się z autem wiedz lusterka nie dadzą takiego efektu jak na kolorach ciemnych

Co nie musi być takie złe, przecież nie każdy chce aby to od razu się rzucało w oczy. Czasem trzeba podejść bliżej aby docenić detale ;)

Opublikowano

nakładką mówie już stanowcze nie - miałem.po 1 kiepsko wyglądają z bliska i jak patrzysz na nie od tyłu. po 2 po zimie sie dziwnie pomarszczyły, po 3 jak chrom to całe obudowy

Opublikowano

Masz chromowane relingi, więc obudowy będą pasowały.

Opublikowano

A ja bym pomalował obudowy lusterek tak jak u mnie, koszt pewnie taki sam jak obudowy. I mi sie bardziej podoba od chromu.

Opublikowano

Zrób sondę :) ja myślę, że raczej nie będzie to wyglądało

Opublikowano

nakładki są :sick3: jeżeli już to obudowy in pro a najlepiej ori w satynie

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za podpowiedzi. Mam mieszane uczucia wiec narazie sie wstrzymam.

Pozdrawiam

Opublikowano

I wygląda :good:

Opublikowano

A możecie mi powiedzieć, gdzie takie nakładki mogę dostać?

Na Allegro bieda z dużymi, wiele jest małych.

Opublikowano

To nie są nakładki tylko całe obudowy. Nakładki można sobie wsadzić w dupe

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a czy to te obudowy http://allegro.pl/lusterka-chrom-in-pro-audi-a3-a4-a6-a8-tuning-i1681240765.html

a moze ktos miał z nimi do czynienia? wszelkie wskazowki beda pomocne

tylko mam taka jedna mysl? czy one beda pasaowac do reszty bo relingi bardziej pod mat podchodza. listwy przy szybach juz żywsze i bardziej sie blyszczą :disgust:

grzebie w tym dziala od rana i prosze szukajcie a znajdziecie

http://hansauto.pl/sklep/product_info.php/cPath/6_102/products_id/1393 zdjecie kiepskie i nic za bardzo niewidac

Opublikowano

Moim zdaniem te pierwsze wyglądają tak jak byś prysną oryginalne plastikowe lusterko sprayem motip do felg (kolor chrom). Błyszczą się i na moje oko nie mają nic wspólnego z relingami obwódkami szyb można je jedynie porównać do ramki grilla z przodu.

Jeżeli chodzi o fajny efekt to mi się podoba satynowe aluminium - wydaje mi się że drugie takie są. Jeżeli nie zależy Ci na efekcie satyny to oddaj lakiernikowi zapłacisz 50 zł i będziesz miał efekt lusterka taki jak z pierwszego linku :disgust:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o fajny efekt to mi się podoba satynowe aluminium - wydaje mi się że drugie takie są.

satynowe aluminium to chyba tak bylo w orginale od S

Jeżeli nie zależy Ci na efekcie satyny to oddaj lakiernikowi zapłacisz 50 zł i będziesz miał efekt lusterka taki jak z pierwszego linku

a co takiego mialby z nimi zrobic, spolerowac matowy lakier?