domjenick Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 przeciez to jest tutorial jak korzystać z winolsa ,a nie w jaki sposob obrabiac mapywystarczy poszukać w necie i przykładów na to,jak obrobić mapę jest kilka,link był przykładowy do Forum tu przykład,jak obrobić mapę Parte 1: Cargar Archivo en Winols 1.500.wmv Parte 2: partes del archivo cargado y modificacion de mapa egr.wmv Parte 3: Factor Corrector y Precisión.wmv i do innego auta inny program Parte 2:Videotutorial ECM2001.wmv http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=26663 na forum passata-jest "jakieś" info... problemem jest,czy znajdziesz w necie dokładnie to,czego szukasz(czytaj -dokładnie mapy do swojego silnika) bo pomocnych materiałów jest wiele-resztę trzeba samemu -nieprzespane noce z laptopem w aucie,spalone hektolitry paliwa,długie noce na necie w poszukiwaniu czegokolwiek pomocnego... :gwizdanie:
leo... Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 A może ktoś posiada z klubowiczów instrukcje do WinOls-a 1.500 przeczytaj manuala - winols ma bardzo dobra dokumentacje ...
daffi0808 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 A może mi ktoś co się na tym zna zmodyfikować mapki? Oczywiście nie za darmo
kubson Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Przecież masz Multitronika nie ma co sie bawić z tą skrzynia.. Widziałem chipa dla multi ale moment był praktycznie nie ruszony
CrocodileReggae Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 A może mi ktoś co się na tym zna zmodyfikować mapki? Oczywiście nie za darmo chłopaki z compsportu chętnie przerobią
rumianko Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 także nie widzę problemu żeby zrobić multitronica soft się robi trochę inaczej ale cel jest ten sam - samochód przyspiesza zdecydowanie lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi