wolynsky Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nowy nabytek A4 2.0 TDI S-line Do wiosny pozostanie auto takie jakie wyszło z faryki, a później lekkie zmiany. Pozdr.
boberek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 piekne tylko szkoda ze automat Tego typu komentarze są nie na miejscu i nie będą tolerowane Napisz coś sensownego,bo tekst w stylu: szkoda,że automat jest co najmniej żenujący [cayenne]
marewel Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Moje marzenie to wlasnie automat i 170Ps,a wlasnie dlaczego nie kupiles opcji ze 170KM?
wolynsky Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dlatego, że docelowo to auto jest dla 2 połowki i jej wystarczy zarówno moc jak i skrzynia. Gdybym tym autem jeździl tylko ja byłoby 3.0 TDI i z pewnością quattro :> :>.
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Bardzo ładna , jedyne co tylko mnie razi to felgi , wolałbym inny wzór do B7 :th: Ogólnie gratuluję zakupu i bezawarynej jazdy :th:
wolynsky Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Felgi niestety to obowiązkowy załącznik pakietu S-line exterieur. Na wiosnę z pewnością zamieszkają jakies ładniejsze 17", a te zostaną przeznaczone do specyfikacji zimowej. Pozdr. i dzięki za opinie. EDIT: z planowanych zmian. - FELGI !!!!!! - ciut niższe zawieszenie, - wywalenie chlapaczy, potem zobaczymy co dalej. Oraz wyposażenie: Pakiet schowek obejmuje: - uchwyt na napoje w podłokietniku z tyłu - siatki w oparciach przednich foteli - zamykane schowki pod przednimi fotelami - zamykany schowek w desce rozdzielczej Pakiet oświetlenie oświetlenie podłokietnika, klamek, podłogi, Pakiet "Komfort" - składane oparcie tylnej kanapy - elektryczna regulacja szyb z tyłu - lakier metalik lub perłowy - autoalarm - audi parking system (tył) - tempomat - przygotowanie do montażu telefonu - FIS z kolorowym wyświetlaczem Pakiet "Sport" - obręcze ze stopu metali lekkich, 7J x 16, 15-szprychowe - reflektory ksenonowe PLUS - sportowe fotele przednie - trójramienna kierownica sportowa - ogrzewane fotele (przód) - manualna regulacja wysokości fotela pasażera - tapicerka tkaninowa "Strato" dla foteli sportowych - pakiet S line Exterieur: * przednie zderzaki ze sportowymi wylotami powietrza * osłona chłodnicy w optyce S line * emblemat "S line" na osłonie chłodnicy * sportowe wykończenie listew w drzwiach * spoiler na pokrywie bagażnika * emblematy S line na osłonie chłodnicy i na listwach ochronnych drzwi z tyłu * progi w drzwiach z emblematem S line Pakiet bagażnik - dodatkowe kieszenie po bokach bagażnika - siatka do mocowania bagażu, - dodatkowe gniazdo 12 V w bagażniku + kilka innych dodatków, Pozdr.
pet3r Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 śliczna!! miałem pytać czemu multi - ale jeśli to auto dla kobiety to rzeczywiście multi jest rozsądniejszą opcją niż manual jeśli to auto dla kobiety to nieśmiało zapytam - czym Ty jeździsz??
pre_pl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 chlapacze w S-line zewnętrznym ?? To na standardzie jest czy jak ? Przyznam, że w B7 nei zwróciłem na to uwagi... Dziwne Ten pakiet schowek w przypadku żony to Cię zgubi hyhyhyyh Ale fajny zrobiłeś spis :th:
ono Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ładna , ładna , gratki :th: Właśnie szukam takiej kiery bo mam zwykłą skórę bez dziurek . Już chyba raz to pisałem ale coś mi posta wcieło hmmm
Młody Darek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gratulejszyn, fajna furka ja jeszcze czekam na swoją A4, pod koniec grudnia winna być. Kupiłeś nufke ? I z tyłu na klapie wybrałeś wariant bez logo silnika itd.. ? Multitronic czyli 7 biegów jak mniemam. Żonka na pewno będzie zadowolona Ja będę miał 2.0 TFSI quattro s line - boje sie troche spalania bo całe życie dieselkami jeździłem i jest bardzo dobrze, wolałbym 3.0 TDI ale w USA nie było...
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Felgi niestety to obowiązkowy załącznik pakietu S-line exterieur. A ja myślałem żę do S-line'a dają felgi S-line
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 A ja myślałem żę do S-line'a dają felgi S-line A ja myslalem, ze mamy zime... wiec moze wlasciciel zalozyl mniejsza felge na ten okres.
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 A A ja myślałem żę do S-line'a dają felgi S-line A ja myslalem, ze mamy zime... wiec moze wlasciciel zalozyl mniejsza felge na ten okres. A czy Ty czytasz, czy czytasz ze zrozumieniem??? I jakoś nie widze na nich zimowych opon. No chyba że Ty masz takie zimówki
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ogladalem fotke z profilu wylacznie, nie zwrocilem uwagi na zdjecie tyłu gdzie faktycznie widac jakie to sa opony... Felgi faktycznie defaultowe
wolynsky Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 Auto ma pakiet sport i obejmuje on takie felgi jak na aucie. Zostaną na zimę. Na lato będą inne i przede wszystkim w rozmiarze 17" Chlapacze również były mimo pakietu s-line. Były gdyż już ich nie ma :>
wiktor S4 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 ładne audi a szczególnie srodek.jasne wnętrze, welurowe dywaniki.... :th: jeszcze tylko chip i fele
ba$ior Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam, Super furka. Mi sie podobają obwódki szyb w czarnym kolorze !!
Michas Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ładne autko , silniczek móglby byc większy...nawet dla kobiety, bo wystarczy przelączyć na D (drive - jazda po mieście) i jest ok, dla nas oczywiscie tylko i wylącznie S i gaz do dechy . Fele na lato to obowiązkowo musisz zmienić bo takiej furze "druciane nie przystoją" . Automat dobra sprawa, docenia się go dopiero jak stoimy kilka godzin w korku. Zresztą swego czasu sam byłem przeciwko automatom, ale teraz to sama przyjemność, deptam do oporu i wio ale wtedy spalanie odpowiednio wysokie, chociaż fis pokazuje jedno, a stacja mowi zupełnie co innego .Aha i obowiązkowo założ nawigacje RNS-E , bardzo fajna sprawa . Na 17 jeździ się bardzo dobrze, chociaż oczywiście trzeba uważać, ale komfort jazdy jest ok. Obyś spalania nie miał takiego :gwizdanie:
pawusdd Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 wITAM [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________Odnośnie multitronika, można szczerze porozmawiać? jak ta skrzynia się sprawuje?
ZuKeRs Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 super furka i ten kolor wew szary bajka sam mam jasny srodek i tez w wiekszosci kobieta jezdzi a u ciebie do tego multitronic - gratki jedyny modzik ktory bym zrobil na twoim miejscu - szara skorzana tapicerka ALCANTARA - polecam jak u siebie zmienilem to :slina:
Rekomendowane odpowiedzi