marcinos80 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witka.Prosiłbym o rozszyfrowanie logów.EGR juz zamowiony wiem ze padniety a pozatym czy cos poprawic,wymienić,nastawić.Byłbym wdzięczny za analize i sugestje jak by coś nie chalo co dalej z tym fantem robić.Pozdrawiam BS STATYCZNE DYNAMICZNE [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 10:04_________________________________________________ktoś zerknie?
chopok. Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Logi wyglądają poprawnie, niezapominaj od czasu do czasu przegonić furkę
DragonGTI Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 nie zapominaj tez że w silnikach wyposażonych w PD nie loguje sie grupy 004 w BS zobacz tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=18478.0 Pozdrawiam
marcinos80 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Czyli wszytsko jest ok,tak?Do niczego nie można sie przyczepić.Dobrze zrozumiałem ewentualnie może ktoś się jeszcze wypowie.
Sztomel Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 logi są poprawne ale jeśli masz jakieś podejrzenia, że coś jest nie tak to zrób logi po kilka razy gdyż czasami jedne są poprawne a następne już nie.
marcinos80 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Dzięki panowie za wypowiedzi,podejrzeń jako takich nie mam .Szykuje auto do chipa i dlatego chciałem dokładnej analizy.Dzięki jeszcze raz -pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi