Mefistoksk Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam W końcu dla mnie rozpoczął się sezon letni więc mogłem porobić jakieśszybkie foty i wystawić mój nabytek do waszego działu ... Jak na razie wrzucę kilka fotek i szybkie dane : Silnik / Skrzynia : 2.5 TDI 150 KM Skrzynia 6-cio biegowa Manualna Napęd : Quattro Zawieszenie : Przód niestety seria bo ktoś zmienił TYŁ gwint co by koła siadły Koła : 18 " Borbet 8" Oponki 225/40 Car Audio: Oryginał Audi Bose ze zmieniarką i subwooferem Foty:
pitman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Fajne koło lampy tylne i wydech nie w moim guście
I r o Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ogólnie tylko ten przód jakoś sterczy no i nie tylko ode mnie to usłyszysz, tylne lampy i lusterka:sick3:
pesik87 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 silnik i naped jak u mnie.. bezawaryjności i szerokości..
Mefistoksk Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 lusterka spoko , lampy no cóż takie założył poprzedni właściciel . pocieszające jest to że na postojowych i stopach są ledy i w nocy wyglądają fajnie , narazie są ważniejsze wydatki niż zmiana lamp ,przód koza straszna niebawem może i pójdzie tak jak tył w dół na jakimś gwincie
Beatliner Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Jak dla mnie git tylko albo ją podnieś Panie z tyłu albo opuść z przodu bo wygląda jakbyś 100 kilo "zimnioków" wiózł na tyłach No i fakt... te lampy...
Rekomendowane odpowiedzi