Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Którą V6 wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak czy inaczej zawsze znak zapytania zostanie... co wybrac?. niutony, konie i inne tam decybele, wszystko to jest kwestia gustu. jesli chodzi o audi to nie ma zlych aut, sa tylko te nizadbane :gwizdanie: kazde z nich jest dobre na swoj sposob i kazde ma cos czego nie ma inne. wszyscy jestesmy zadowoleni ze swoich aut i je bysmy polecali :good: ...ale

nie ma co sciemniac ...i tak (predzej czy pozniej) wszystkie drogi prowadza do Esek :kox:

Opublikowano

nie ma co sciemniac ...i tak (predzej czy pozniej) wszystkie drogi prowadza do Esek :kox:

RS-ów :)
Opublikowano

Esek i RSesk i wszystkich tych turbo doladowanch V-ek :decayed:

Opublikowano

Wracając do pytania zakładającego temat, to prawdą jest że wszystkie V6 (2,4 2,6 2,8) nie jadą, byle który diesel sklepie taką Vałkę :confused4:

Miałem każdą kombinację V6 Audi i każdą kombinację diesla i tak niestety to wygląda. 1.9 TDI 130KM po wirusie robi wiatrak z tych za***istych V-ek

Dźwięk V6 nie jest znowu taki zniewalający bo i tak chu..jowo go słychać.

Audi zaczyna w miarę dobrze jechać począwszy od 2.7T w S4 jeżeli mówimy o V6.

Jedyne co może skłonić do zakupu niedoładowanej V6 to kultura (cisza) pracy i dobra elastyczność, na 100% nie osiągi.

na pewno nie byle jaki diesel
Opublikowano

no byle jaki po sofcie :wink4:

Opublikowano

dokładnie
Opublikowano

nie samym sofcie taki AFN musi mieć zdrowo narezane i 2.8 na pewno nie objedzie a 2.4 i 2.6 wykończą go przy V-maxie
Opublikowano

Wracając do pytania zakładającego temat, to prawdą jest że wszystkie V6 (2,4 2,6 2,8) nie jadą, byle który diesel sklepie taką Vałkę :confused4:

Miałem każdą kombinację V6 Audi i każdą kombinację diesla i tak niestety to wygląda. 1.9 TDI 130KM po wirusie robi wiatrak z tych za***istych V-ek

Dźwięk V6 nie jest znowu taki zniewalający bo i tak chu..jowo go słychać.

Audi zaczyna w miarę dobrze jechać począwszy od 2.7T w S4 jeżeli mówimy o V6.

Jedyne co może skłonić do zakupu niedoładowanej V6 to kultura (cisza) pracy i dobra elastyczność, na 100% nie osiągi.

na pewno nie byle jaki diesel

twój były napewno nie :decayed: musisz sie pogodzić :polew: :polew: :polew:

nie samym sofcie taki AFN musi mieć zdrowo narezane i 2.8 na pewno nie objedzie a 2.4 i 2.6 wykończą go przy V-maxie

i tyle ich powera, jak sie skrzynia w kopciuchu skończy to dopiero odjedziesz, tylko pierw znajdź taka droge żeby mozna było tak ciagnąć :decayed:

Opublikowano

jak liczymy vmax to zupełnie co innego

zresztą kto się na vmaxa ściga :wink4:

Opublikowano

paput :decayed:

Opublikowano

aaa

jak tak to przepraszam :decayed:

a z kim :>

Opublikowano

A co do wątku, kolega olovski wybrał jednak dłubanie kopciucha :gwizdanie:

aaa

jak tak to przepraszam :decayed:

a z kim :>

Pewnie z Vectrą C ona nigdy nie odmawia :decayed:

Opublikowano

A co do wątku, kolega olovski wybrał jednak dłubanie kopciucha :gwizdanie:

mięczak :thumbdown:

Opublikowano

bardzo śmieszne stań sobie z takim 2.8 cwaniaczku :cool1: a potem jak Cie objedzie pochwal się ile włożyłeś w auto :>
Opublikowano

bardzo śmieszne stań sobie z takim 2.8 cwaniaczku :cool1: a potem jak Cie objedzie pochwal się ile włożyłeś w auto :>

stawałem z E46 2,8, 1-2-3 bieg w łeb w łeb :gwizdanie: później już dostałem, znowu zaczynasz temat ile to nie włożyłem, boli Cie to?? efektu nie widać??? :wallbash:

Opublikowano

stawałem z E46 2,8, 1-2-3 bieg w łeb w łeb :gwizdanie: później już dostałem, znowu zaczynasz temat ile to nie włożyłem, boli Cie to?? efektu nie widać??? :wallbash:

nie bo cwaniakujecie że byle jaki diesel po sofcie, Twój diesel nie jest byle jaki i nie jest po samym sofcie
Opublikowano

moze slabo modziles :polew::)

chyba tak :embarrassed: ale taki AFN 180kuca myśle ze sprosta zadaniu z E46, nie mówie o Vmaxie bo tu wiadomo że 220 i nie wiecej :gwizdanie:

nie bo cwaniakujecie że byle jaki diesel po sofcie, Twój diesel nie jest byle jaki i nie jest po samym sofcie

oj paput paput, jeżdziłeś AWX po sofcie :mysli: nie uciekniesz mu na trasie

Opublikowano

moze slabo modziles :polew::)

chyba tak :embarrassed: ale taki AFN 180kuca myśle ze sprosta zadaniu z E46, nie mówie o Vmaxie bo tu wiadomo że 220 i nie wiecej :gwizdanie:

oj paput paput, jeżdziłeś AWX po sofcie :mysli: nie uciekniesz mu na trasie

to nie mówmy byle jaki :cool1: ale 2.8 nie wyprzedzi po samym sofcie poza tym to są dwa różne technologicznie i rocznikowo rejony
Opublikowano

ja juz nie wiem do czego dązysz :gwizdanie: