Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  PABLO napisał(a):
Wrzuciłem info na fejsa o tym zdarzeniu i dałem szczegółowe informacje paru taksiarzom w Krk jeśli chodzi o moje miasto, może ktoś gdzieś zobaczy, tyle mogłem na tą chwilę zrobić..

Tez tak zrobilem jedynie tak moge pomoc :kwasny:

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyli znów złodzieje przeglądają forum .... jak przy kradzieży mojej audi rok temu...

wiem co czujesz Mirek, czekaj od c**jów na telefon.... może będą Ci chcieli ją odsprzedać... a jak nie zadzwonią przez dobe, dwie - auta już nie znajdziesz

Opublikowano

Wspolczuje Mirek. Mega strata... nie dosc, ze swietne autko, to jeszcze finansowo dolina :kwasny:

Po raz kolejny przestrzegam - chronić swoją prywatność (nie ujawniać miejsca zamieszkania) oraz usuwać tablice ze zdjęć (!).

Opublikowano

Ja pier**le :shock3: Mirek współczuje takie autko :kwasny: w pl. niema kary na h*jów :wallbash: powinni im zaroz łapy up***dolić , albo kula :suicide_anim:

Opublikowano

co za c**je jedne

jedno z fajniejszych aut na forum

będę miał na uwadze

Opublikowano

k**wa! co za c**je

jak zwykle nie przeklinam tak tu sie po prostu nie da.. współczucia Mirek, tyle kasy pracy włożne, jedno z najładniejszych autek na forum i najładniejsze jakie prowadziłem :/

Opublikowano
  talib1990 napisał(a):
czyli znów złodzieje przeglądają forum .... jak przy kradzieży mojej audi rok temu...

a skąd to wiesz?

Mirek współczuję

Opublikowano

tak na szybko

auto było z zabezpieczeniami, autka nie odpalili, było holowane.

Walnęli je o godz. 4.50 stało przed oknami bloku, sąsiad mnie powiadomi że mi auto znika.

Uruchomiłem wszystkie sposoby znalezienia autka....................mniej i bardziej konwencjonalne

więcej napisać na tą chwilę nie mogę - ale jestem dobrej myśli i mam nadzieje że sprawca odczuje karę

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ----------

Ps. Forum na 99% nie miało z tym nic wspólnego

Audi mam od 7 lat i była to pierwsza kradzież jaka mnie spotkała

Opublikowano

Ale bezczelnie skurw..........!!

Oby się znalazło

Opublikowano

Masakra, trzymam kciuki żeby się znalazło, info poszło po znajomych.

Opublikowano
  miron78 napisał(a):
więcej napisać na tą chwilę nie mogę - ale jestem dobrej myśli i mam nadzieje że sprawca odczuje karę

:banan:

Opublikowano

Mirek wspólczuje oby znależli winnego :thumbdown: trzymam kciuki

Że też bezczelne typy ............holowali auto :shock3:

Opublikowano

Oby się analazło! :good:

Opublikowano
  wrclaguna napisał(a):

Tak - holowali bmw 5 ale oczywiście na lipnych numerach

Opublikowano

Bardzo współczuję i życzę żeby auto się znalazło, a winnych spotkała surowa kara!!!:bicz:

Opublikowano

Skurwy....ny robić się Ukraina czy co zaraz tak jak tam zapier...dolą cale garaże bezczelna banda takich to wykastrować powinni, oby ich dopadła sprawiedliwość.

Opublikowano

Ja pier**le, najpierw wypadek Maxa, a teraz podjebali Ci samochód... :facepalm:

Opublikowano
  miron78 napisał(a):
  wrclaguna napisał(a):

Tak - holowali bmw 5 ale oczywiście na lipnych numerach

ale jak na ręcznym i blokadzie ?? :facepalm:

Opublikowano
  miron78 napisał(a):

Uruchomiłem wszystkie sposoby znalezienia autka....................mniej i bardziej konwencjonalne

No zaraz sie dziwilem ze tak nie zaczales...- Slask nie jest duzy i ludzie sie znaja :wink:

Mi tez juz 2 razy auto skroili, ale zawsze odzyskalem, ale to w innym regionie wiec nie pomoge, ale trzymam kciuki bo Mirek nie z pierwszej lapanki jest.

Problem tylko ze warto sie zastanowic czy chce takie auto z powrotem, bo bedzie dosc zniszczone, a do silnika nie wejdziesz i nie wiesz jak go upalali...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...