egon47 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Wrzuciłem info na fejsa o tym zdarzeniu i dałem szczegółowe informacje paru taksiarzom w Krk jeśli chodzi o moje miasto, może ktoś gdzieś zobaczy, tyle mogłem na tą chwilę zrobić.. Tez tak zrobilem jedynie tak moge pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 czyli znów złodzieje przeglądają forum .... jak przy kradzieży mojej audi rok temu... wiem co czujesz Mirek, czekaj od c**jów na telefon.... może będą Ci chcieli ją odsprzedać... a jak nie zadzwonią przez dobe, dwie - auta już nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Wspolczuje Mirek. Mega strata... nie dosc, ze swietne autko, to jeszcze finansowo dolina Po raz kolejny przestrzegam - chronić swoją prywatność (nie ujawniać miejsca zamieszkania) oraz usuwać tablice ze zdjęć (!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Przykro mi będe sie rozglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja pier**le Mirek współczuje takie autko w pl. niema kary na h*jów powinni im zaroz łapy up***dolić , albo kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 co za c**je jedne jedno z fajniejszych aut na forum będę miał na uwadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 k**wa! co za c**je jak zwykle nie przeklinam tak tu sie po prostu nie da.. współczucia Mirek, tyle kasy pracy włożne, jedno z najładniejszych autek na forum i najładniejsze jakie prowadziłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 czyli znów złodzieje przeglądają forum .... jak przy kradzieży mojej audi rok temu... a skąd to wiesz? Mirek współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 tak na szybko auto było z zabezpieczeniami, autka nie odpalili, było holowane. Walnęli je o godz. 4.50 stało przed oknami bloku, sąsiad mnie powiadomi że mi auto znika. Uruchomiłem wszystkie sposoby znalezienia autka....................mniej i bardziej konwencjonalne więcej napisać na tą chwilę nie mogę - ale jestem dobrej myśli i mam nadzieje że sprawca odczuje karę ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ---------- Ps. Forum na 99% nie miało z tym nic wspólnego Audi mam od 7 lat i była to pierwsza kradzież jaka mnie spotkała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ale bezczelnie skurw..........!! Oby się znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Masakra, trzymam kciuki żeby się znalazło, info poszło po znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 więcej napisać na tą chwilę nie mogę - ale jestem dobrej myśli i mam nadzieje że sprawca odczuje karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Mirek wspólczuje oby znależli winnego trzymam kciuki Że też bezczelne typy ............holowali auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Oby się analazło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Mirek wspólczuje oby znależli winnego trzymam kciukiŻe też bezczelne typy ............holowali auto Tak - holowali bmw 5 ale oczywiście na lipnych numerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Bardzo współczuję i życzę żeby auto się znalazło, a winnych spotkała surowa kara!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Skurwy....ny robić się Ukraina czy co zaraz tak jak tam zapier...dolą cale garaże bezczelna banda takich to wykastrować powinni, oby ich dopadła sprawiedliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja pier**le, najpierw wypadek Maxa, a teraz podjebali Ci samochód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Mirek wspólczuje oby znależli winnego trzymam kciukiŻe też bezczelne typy ............holowali auto Tak - holowali bmw 5 ale oczywiście na lipnych numerach ale jak na ręcznym i blokadzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Uruchomiłem wszystkie sposoby znalezienia autka....................mniej i bardziej konwencjonalne więcej napisać na tą chwilę nie mogę - ale jestem dobrej myśli i mam nadzieje że sprawca odczuje karę No zaraz sie dziwilem ze tak nie zaczales...- Slask nie jest duzy i ludzie sie znaja Mi tez juz 2 razy auto skroili, ale zawsze odzyskalem, ale to w innym regionie wiec nie pomoge, ale trzymam kciuki bo Mirek nie z pierwszej lapanki jest. Problem tylko ze warto sie zastanowic czy chce takie auto z powrotem, bo bedzie dosc zniszczone, a do silnika nie wejdziesz i nie wiesz jak go upalali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi