adamooo Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Taka fajniejsza Nie wiem ile dales za ta Ori S-Line ale ja poluje na cos takiego wlasnie.. A jak znajde w alcantarze to juz wogole bedzie cud.. no ale ta była rezana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Kupione 07.03.2011 z przebiegiem 169 tyś km rocznik 04.2008 tu nie ktore b5 kolegów nie mają tyle na latane albo ukrywają swoj przebieg miron gratki super furka ale kiere to zmien bo ja w b6 mam ladniejszą odpowidnia kiera już czeka - jest śliczna ledy tył też już czekają na montaż no to kiera bedzie spoko oprocz ledow musisz jeszcze zmieniac modul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Kupione 07.03.2011 z przebiegiem 169 tyś km rocznik 04.2008 tu nie ktore b5 kolegów nie mają tyle na latane albo ukrywają swoj przebieg miron gratki super furka ale kiere to zmien bo ja w b6 mam ladniejszą odpowidnia kiera już czeka - jest śliczna ledy tył też już czekają na montaż no to kiera bedzie spoko oprocz ledow musisz jeszcze zmieniac modul tak, wiem - zobaczymy czy da się to jakość obejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Nie trzeba zmieniac modulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 adamooo no ale ta była rezana smiley Nic rezana Adaś ona jest od TTRS albo RS6 ze zmienionym znaczkiem na S-line bo one są masywniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ledy tył też już czekają na montaż pytanie techniczne, czy są jakieś problemy z założeniem ledów w tylnych lampach, kiedyś rozeznawałem temat i nie było to takie proste, jakieś moduły i inne cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ledy tył też już czekają na montaż pytanie techniczne, czy są jakieś problemy z założeniem ledów w tylnych lampach, kiedyś rozeznawałem temat i nie było to takie proste, jakieś moduły i inne cuda Nie ma z tym problemu, Cuber u siebie z tym robił i nie miał problemów Nie powiem bo ta kiera wyżej robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 tutaj temat o tych ledach: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63952.msg1620531#msg1620531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 a teraz dobre wieści - na 99% furka będzie do Bukowiny zarejestrowana i ubezpieczona - na 70% bęzie na ledach tył i na 60% będzie miała fajną kiere i na 100% bez kredytu się nie obejdzie a ze złych wieści - napewno będzie jeszcze serią..................i dalej golas Ps. Jutro B7 zmienia właściciela ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 a teraz dobre wieści - na 99% furka będzie do Bukowiny zarejestrowana i ubezpieczona - na 70% bęzie na ledach tył i na 60% będzie miała fajną kiere i na 100% bez kredytu się nie obejdzie a ze złych wieści - napewno będzie jeszcze serią..................i dalej golas Ps. Jutro B7 zmienia właściciela ;( Było trzeba mi sprzedać te ledy z B7 Dałbym Ci moje i dopłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 kupujący dobrze znał auto i nie pozwolił sobie nic demontować czy zamieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 kupujący dobrze znał auto i nie pozwolił sobie nic demontować czy zamieniać Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 czy wszystkie B8 miały serwotronic i tą funkcje na fisie (jak operować biegami żeby spalanie było ekonomiczne) ? i jeszcze jedno mnie ciekawi - pozostali posiadacze 3.0 też tak macie ? chodzi mi o dźwięk silnika - jak odpale furkę to naprawdę pięknie brzmi, dźwięk jak z benzynowego V8 ale tylko na początku, na zimnym silniku - potem to zanika i już jest mniej słyszale - mniej rasowy dźwięk - o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 zobacz czy nie masz gdzieś zamontowanego tego może stąd ten dźwięk v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 może kupiłeś hybryde na odpalenie włącza się 3.0 a do jazdy masz 1,2 w gazie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 czy wszystkie B8 miały serwotronic i tą funkcje na fisie (jak operować biegami żeby spalanie było ekonomiczne) ? servotronic w standardzie maja tylko modele od 2.0T w gore ,w nizszych musisz sobie dokupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 http://allegro.pl/audi-rs4-kierownica-airbag-multi-skora-i1498065407.html wygląda, że jest w idealnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 piekna jest kiera rs4 ale szkoda ze nie dziala w niej multi wolalbym ja niz moja od TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 z doświadczenia wiem tzn. z jazdy 3.0 TDIQ w A5tce, jak się odpaliło to mruczało całkiem całkiem ale do V8 bym tego nie porównywał, potem było slychać V6 ale nie już nie tak głośno jak przy 2.5 TDI możesz się stosować do sugestii kompa ze zmianą biegów, niutków jest na tyle dużo, że bez problemu 60-70 km/h na 6 biegu się śmiga, spalanie, możecie nie uwierzyć ale trasa Kalisz - Balice - Poznań - Kalisz przy jeździe do 160 km/h ale płynna jazda bez ostrego wyprzedzania 6,2 L/100 km, ex. właściciel przy dynamicznej jeździe w trasie miał 7,8 L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 http://allegro.pl/audi-rs4-kierownica-airbag-multi-skora-i1498065407.html wygląda, że jest w idealnym stanie wygląd powalający - ale chyba klik-klak do mnie nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi