Cuber Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 i tą funkcje na fisie (jak operować biegami żeby spalanie było ekonomiczne) ? Mironek ustawiasz sobie to w MMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 i tą funkcje na fisie (jak operować biegami żeby spalanie było ekonomiczne) ? Mironek ustawiasz sobie to w MMI jak to akurat mam i działa - tylko nie wiedziałem czy to wszystkie mają czy nie Ps. pewnie jest jeszsze wiele innych ustawień o których nie wiem - np ustawienie zegarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 jak to akurat mam i działa - tylko nie wiedziałem czy to wszystkie mają czy nie wydaje mi się ze wszystkie mają sugestie zmiany biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ps. pewnie jest jeszsze wiele innych ustawień o których nie wiem - np ustawienie zegarka Pewnie jak C6 samoczynie do radia się ustawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 w A3 też mi się sam ustawia zegarek bo mam jakiś tam czujnik czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 a mi narazie śpieszy o godzinę a ja stary audi maniak nie wiem jak go przestawić już nie wiem czy się śmiać czy płakać Ps. w B7 miałem sterowany falami radiowymi - czyli bez obsługowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 no właśnie mam to samo.. w A6 też to mamy. a czasem w fisie nie masz sterowania godziną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 w B8 się samemu ustawia zegar, z tego, co pamiętam jak u starszego ustawiałem to przyciśnij przycisk car i drugi przycisk setup obok drążka zmiany biegów i na wyświetlaczu pojawi Ci się kilka opcji, jedna z nich będzie dotyczyć ustawień daty i zegarka, jeżeli nie to trzeba jeszcze przycisnąć jeden z 4 przycisków wokół tego pokrętła od MMI i tam będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 w B8 się samemu ustawia zegar, z tego, co pamiętam jak u starszego ustawiałem to przyciśnij przycisk car i drugi przycisk setup obok drążka zmiany biegów i na wyświetlaczu pojawi Ci się kilka opcji, jedna z nich będzie dotyczyć ustawień daty i zegarka, jeżeli nie to trzeba jeszcze przycisnąć jeden z 4 przycisków wokół tego pokrętła od MMI i tam będzie no to będziem próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 na bank przycisk car i setup i albo się wyświetli już opcja zegara, albo trzeba jeszcze przycisnąć wtedy jeden z tych 4 przycisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 daj znać czy się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Miron, kiedy zakładasz podświetlenie nóg i czerwone lampki w drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ssij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Miron, kiedy zakładasz podświetlenie nóg i czerwone lampki w drzwi? niech się cieszy, że ma podłokietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 wczoraj o 14.50 udało mi sie zerejestrować auto i zakończyć temat opłat - jak zwykle na styk - przed samym zlotem Zaś czas gdzie autka nie używałem i sobie stało w garażu wykorzystałem na pierwsze mody - kierownica ( nówka sztuka z przebiegiem 0 km ) - gałka zmiany biegów ( używka ) - ledy tył ( nówki sztuki ) .............no i narazie to tyle następnie po powrocie z BT będzie soft by compsport + s-line zewnętrzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jutro biorę od Ciebie kluczyki i trza przetestować Mody Ja osobiście założył bym kiere od RS5 ale ta też daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 grubo idziesz najlepszy mod to lampy led kiere bym ladowal inna ale ta tez jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi