skovroon Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mirek nie rób tego błędu i nie ściemniaj tak że przód mniej, a tył bardziej ja tak zrobiłem w b6 i mnie momentami brało jak potem na auto patrzyłem Wal najlepiej po całości jakieś 40-50% i będzie lux.
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 kurcze boję się problemów - zawsze miałem tylko tył Roletki sa w B8 w AS0 700 pln sztuka Lepiej juz sciemke zrobic samego tylu co za debile w ASO pracuja - ostatnio byłem i mi powiedzieli że nie ma takiej opcji zaś od znajomego słyszałem że trzeba całe boczki drzwi wymieniać a nie tak jak to było w B6 czy B7 ściema tyłu folią 3M fx35 ( taką miałem B6 i było extra ) koszt 400zł
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Znalazlem w ETCE ze niestety trzeba wymienic tapicerke w wersji z roleta
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no właśnie może nie wpłynę na polepszenie wyglądu auta ale chyba ściemnie tylko tył wyłącznie z przyczyn praktycznych i tyle. Ps. to sa właśnie te detale pomiędzy moim B7 a B8 - tam i ściema szyb i roletki ( wszystko ori ) a w B8....................kombinuj człowieku
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Znalazlem cos takiego http://moto.allegro.pl/tapicerka-drzwi-przednia-lewa-audi-a4-b8-8k0-i1533551198.html widze roletki z tylu tylko trzeba popytac sprzedajacego jakie sa numey tapicerek i czy kolor przypasi do twojego bo troszke fotka naswietlona chyba jest .
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nie wiem jak wyglada od srodka tapicerka ale pewnie plastikarz dalby rade poprzekladac skorke twoja w tamta
Patrox Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sciemnij same boczne średnia folia bez tylnej, efekt jest ok i w lusterku widac wszystko. Policja najczesciej jedzie za toba i nie powinni sie dowalić. U mnie mino iż mam wszystkie szyby zrobione jednakowo to i tak jest delikatny ekekt jakby tył był mocniej sciemniony, także takiej opcji nawet nie przyjmuj.
Młody Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sciemnij same boczne średnia folia bez tylnej, efekt jest ok i w lusterku widac wszystko. Policja najczesciej jedzie za toba i nie powinni sie dowalić. U mnie mino iż mam wszystkie szyby zrobione jednakowo to i tak jest delikatny ekekt jakby tył był mocniej sciemniony, także takiej opcji nawet nie przyjmuj. Dlatego że tylna szyba jest też ciemana i to daje efekt na tylne boczne to samo było by gdyby przednia była ściemniona dawała by taki sam efekt na przednie boczne dlatego tył daje się 20% a przód 25-30 i efekt jest jednolity.
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a mi się własnie zawsze wydawało że jak tył jest przyciemniony a przód też ale delikatniej to jest właśnie taki fajny efekt bo nie ma takiego przeskoku (przyciemniony tył kontra nie przyciemniony przód)
marcinpoland Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja mam u siebie zrobione wszystko jednym rodzajem folii i mimo to jest różnica co prawda delikatna między przodem a tyłem ale jest, dlatego pewnie tak jak napisał młody można by zrobić przód 5 - 10 % mocniej i byłoby jednolicie
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mam pytanko nie związane z szybkami zna ktoś lub widział na żywo ten felunek ? http://moto.allegro.pl/20-audi-s-line-vw-5x112-nowosc-germany-i1528630267.html
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 U mnie w Pszczynie znajomy jeźdźi bodajże na takich białą A5 ... ale nie jestem pewien na 100%
pawel1380 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mam pytanko nie związane z szybkami zna ktoś lub widział na żywo ten felunek ? http://moto.allegro.pl/20-audi-s-line-vw-5x112-nowosc-germany-i1528630267.html Cena duża...Troche dołożysz i masz oryginalne w idealnym stanie.
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mam pytanko nie związane z szybkami zna ktoś lub widział na żywo ten felunek ? http://moto.allegro.pl/20-audi-s-line-vw-5x112-nowosc-germany-i1528630267.html Cena duża...Troche dołożysz i masz oryginalne w idealnym stanie. no niech Ci będzie .......no i są nowe kółka..... fotki trochę kiepskawe a i auto nie za czyste ale nie o to chodzi - fele widać Ps. i dalej wydają się małe Fele z audi S5 265/30/20 fela 9cala z ET29 jak umyję fure i pogoda będzie odpowiednia to zrobię kilka odpowiednich fotek co do samych felg to moim zdaniem lepszych nie ma - ideałem było by gdyby ET było 36 ale ogólnie jest OK myślę
bajk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 że też nie znudził Ci się jeszcze ten wzór.. jakie hamulce teraz malutkie jak odczucia z jazdy na takim kapciu i 20" ?
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 bez różnicy w stosunku do poprzednich Ps. wzór nie znudził bo jeszcze nigdy go nie miałem - a tylko ten wzór dzięki temu ET daje taką głębię felunku
Rekomendowane odpowiedzi