bajk Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ale brzydkie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mirek nie rób tego błędu i nie ściemniaj tak że przód mniej, a tył bardziej ja tak zrobiłem w b6 i mnie momentami brało jak potem na auto patrzyłem Wal najlepiej po całości jakieś 40-50% i będzie lux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 kurcze boję się problemów - zawsze miałem tylko tył Roletki sa w B8 w AS0 700 pln sztuka Lepiej juz sciemke zrobic samego tylu co za debile w ASO pracuja - ostatnio byłem i mi powiedzieli że nie ma takiej opcji zaś od znajomego słyszałem że trzeba całe boczki drzwi wymieniać a nie tak jak to było w B6 czy B7 ściema tyłu folią 3M fx35 ( taką miałem B6 i było extra ) koszt 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Znalazlem w ETCE ze niestety trzeba wymienic tapicerke w wersji z roleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no właśnie może nie wpłynę na polepszenie wyglądu auta ale chyba ściemnie tylko tył wyłącznie z przyczyn praktycznych i tyle. Ps. to sa właśnie te detale pomiędzy moim B7 a B8 - tam i ściema szyb i roletki ( wszystko ori ) a w B8....................kombinuj człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Znalazlem cos takiego http://moto.allegro.pl/tapicerka-drzwi-przednia-lewa-audi-a4-b8-8k0-i1533551198.html widze roletki z tylu tylko trzeba popytac sprzedajacego jakie sa numey tapicerek i czy kolor przypasi do twojego bo troszke fotka naswietlona chyba jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nie wiem jak wyglada od srodka tapicerka ale pewnie plastikarz dalby rade poprzekladac skorke twoja w tamta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sciemnij same boczne średnia folia bez tylnej, efekt jest ok i w lusterku widac wszystko. Policja najczesciej jedzie za toba i nie powinni sie dowalić. U mnie mino iż mam wszystkie szyby zrobione jednakowo to i tak jest delikatny ekekt jakby tył był mocniej sciemniony, także takiej opcji nawet nie przyjmuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sciemnij same boczne średnia folia bez tylnej, efekt jest ok i w lusterku widac wszystko. Policja najczesciej jedzie za toba i nie powinni sie dowalić. U mnie mino iż mam wszystkie szyby zrobione jednakowo to i tak jest delikatny ekekt jakby tył był mocniej sciemniony, także takiej opcji nawet nie przyjmuj. Dlatego że tylna szyba jest też ciemana i to daje efekt na tylne boczne to samo było by gdyby przednia była ściemniona dawała by taki sam efekt na przednie boczne dlatego tył daje się 20% a przód 25-30 i efekt jest jednolity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a mi się własnie zawsze wydawało że jak tył jest przyciemniony a przód też ale delikatniej to jest właśnie taki fajny efekt bo nie ma takiego przeskoku (przyciemniony tył kontra nie przyciemniony przód) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoland Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja mam u siebie zrobione wszystko jednym rodzajem folii i mimo to jest różnica co prawda delikatna między przodem a tyłem ale jest, dlatego pewnie tak jak napisał młody można by zrobić przód 5 - 10 % mocniej i byłoby jednolicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mam pytanko nie związane z szybkami zna ktoś lub widział na żywo ten felunek ? http://moto.allegro.pl/20-audi-s-line-vw-5x112-nowosc-germany-i1528630267.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 U mnie w Pszczynie znajomy jeźdźi bodajże na takich białą A5 ... ale nie jestem pewien na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mam pytanko nie związane z szybkami zna ktoś lub widział na żywo ten felunek ? http://moto.allegro.pl/20-audi-s-line-vw-5x112-nowosc-germany-i1528630267.html Cena duża...Troche dołożysz i masz oryginalne w idealnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mam pytanko nie związane z szybkami zna ktoś lub widział na żywo ten felunek ? http://moto.allegro.pl/20-audi-s-line-vw-5x112-nowosc-germany-i1528630267.html Cena duża...Troche dołożysz i masz oryginalne w idealnym stanie. no niech Ci będzie .......no i są nowe kółka..... fotki trochę kiepskawe a i auto nie za czyste ale nie o to chodzi - fele widać Ps. i dalej wydają się małe Fele z audi S5 265/30/20 fela 9cala z ET29 jak umyję fure i pogoda będzie odpowiednia to zrobię kilka odpowiednich fotek co do samych felg to moim zdaniem lepszych nie ma - ideałem było by gdyby ET było 36 ale ogólnie jest OK myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 że też nie znudził Ci się jeszcze ten wzór.. jakie hamulce teraz malutkie jak odczucia z jazdy na takim kapciu i 20" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 bez różnicy w stosunku do poprzednich Ps. wzór nie znudził bo jeszcze nigdy go nie miałem - a tylko ten wzór dzięki temu ET daje taką głębię felunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi