Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

było by 3 miejsce gdyby nie klubowy kolega :disgust:.......................................... :decayed: :decayed:

Sooooooooorrrrrryyyyyyy :wink4:

Również dzięki za towarzystwo. Jak tam Twoje auto ile jest już warte?? Prawie Bańke?? :polew: :polew:

w klasie street diesel byłem czwarty, Orzełek trzeci a to coś wygrało :decayed:

http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=17

nie ma się co dziwić że cie objechało... skoro ma 367 KM z 2.0 TDI na podtlenku.

Gdybym ja miał podtlenek i 16'' TOYO R888 to skodzina by miała gorzej :wink4:

Myślę, że mój czas jest spokojnie do poprawienia, najlepsze ET zrobiłem na mokrym torze bo po suchym nie miałem okazji jechać :wallbash:

Opublikowano

100_2569.JPG

ahhh to spojrzenie Mirka w lusterku bocznym :P

Opublikowano

:good: :good:

Gratulacje :)

Jak sprzęgiełko?Przysmażyłeś?

nic a nic :)

I see a te felgi to ty masz 16 czy 17 cali ?

225/50/17

było by 3 miejsce gdyby nie klubowy kolega :disgust:.......................................... :decayed: :decayed:

Sooooooooorrrrrryyyyyyy :wink4:

Również dzięki za towarzystwo. Jak tam Twoje auto ile jest już warte?? Prawie Bańke?? :polew: :polew:

w klasie street diesel byłem czwarty, Orzełek trzeci a to coś wygrało :decayed:

http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=17

nie ma się co dziwić że cie objechało... skoro ma 367 KM z 2.0 TDI na podtlenku.

Gdybym ja miał podtlenek i 16'' TOYO R888 to skodzina by miała gorzej :wink4:

Myślę, że mój czas jest spokojnie do poprawienia, najlepsze ET zrobiłem na mokrym torze bo po suchym nie miałem okazji jechać :wallbash:

moje jakoś na wartości nie rośnie :decayed:

czasy niczego nie oddają bo trasa była pod górkę - więc nawet porównanie swoich czasów z czasami jakie robiłem B7 nic nie odzwierciedla :(

Opublikowano

Gdybym ja miał podtlenek i 16'' TOYO R888 to skodzina by miała gorzej

gdyby trasa miała 5km i było na niej kilkanaście zakrętów zapewne okazałoby się że Octavia szybka jest tylko do pierwszego winkla :wink4:

Opublikowano

Gdybym tam był, a Wy zapomnielibyście zatankować to pewnie byłbym pierwszy :decayed:.

Miron gratulacje wyników, 3.0 Tdi chyba nigdy mnie nie przestanie zadziwiać :).

Opublikowano

najlepszy uzyskany czas to ET+RT 14.745 (ET 14.3)

Hmm...nieźle, nieźle, szczególnie biorąc pod uwagę nawierzchnię :)

Miron, pewnie było gdzieś wcześniej podawane, ale wybacz, nie chcę kopać :)

Ile waży Twój klekot ? :decayed:

Opublikowano

waga pokazała 1760kg jak dobrze pamiętam ( mogę się mylić o 10kg )

Opublikowano

Jak na tę wagę i moc połączoną z momentem - bardzo dobry wynik!

Szczególnie właśnie biorąc pod uwagę "średnią" jakość "toru", na którym taki rezultat osiągnąłeś.

Opublikowano

wg mnie też nie ma się czego wstydzić :wink4:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 14:16_________________________________________________na forum SSS trochę ich pojechali za słabą organizację i kiepską jakoś drogi ( i start pod górkę gdzie po ustawieniu fura zjeżdżała w dół )

Opublikowano

Podejrzewam, że na normalnej nawierzchni ET w okolicach 14.0-14.1 byłoby do zrobienia :)

Opublikowano

Powiem Wam ze dziwie sie ze organizator wybrał takie miejsce do ćwiartki, pomijam stan nawierzchni ale ten wiadukt zaraz przy drodze :blink: jakby kogoś poniosło i zaliczył czołówke z tą podporą to dramat az nie chce myśleć....

Miron graty za 4 miejsce :good:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 20:57_________________________________________________przeciez mozna było zrobić linie startu tuz za wiaduktem

Opublikowano

Opublikowano

przeciez mozna było zrobić linie startu tuz za wiaduktem

Gdyby linia startu była tuż za wiaduktem to byłoby jeszcze gorzej, bo przyspieszałbyś po łuku i na mega wertepach. Tak jak było to trza było hamować na tych wertepach. To, że pojechali organizatorów to moim zdaniem słusznie. Jak dla mnie to był kompletny brak profesjonalizmu, tak jakby ktoś pierwszy raz organizował zawody. Szczęście, że nie doszło do żadnej tragedii, a mogło, bo jak widziałem motory popierdzielające po wgłębionych studzienkach drogowych to mnie strach obleciał. Kasę skasować za wstęp(swoją drogą nie mało) a organizacja :thumbdown: Ciekawe co by zrobili i jak by się tłumaczyli jakby faktycznie do tragedii doszło, kto do tego dopuścił żeby zawody były w takim miejscu..... . To taka przelana łyżeczka żalu z mojej strony.

Mirek gratki wyniku, fajnie startowałeś, jak na 4x4 przystało :good:

Opublikowano

Wow 2x mniejszy diesel wciaga hemi :shocked: ale silnik :kox:

rozumiem, ze bawiles sie na 20" tkach ?

Miron był na 17'' :decayed:

Opublikowano

dokładnie - byłem na zimie 17 225/50[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 09:05_________________________________________________przypadkowo w TV :)

http://www.tvs.pl/35531,wyscigi_na_cwierc_mili_oraz_zawody_driftingowe_w_sosnowcu.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...