Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mirek bierz do kompletu, bo cena chyba dobra jak ze sterownikami :)http://allegro.pl/audi-a4-8k9-s-4-lusterka-kompletne-stan-idealny-i1985562616.html

kurcze - kuszące - ale muszę odpuścić już w tym miesiącu pakowanie kasy w auto :(

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mirek bierz do kompletu, bo cena chyba dobra jak ze sterownikami :)http://allegro.pl/audi-a4-8k9-s-4-lusterka-kompletne-stan-idealny-i1985562616.html

kurcze - kuszące - ale muszę odpuścić już w tym miesiącu pakowanie kasy w auto :(

Przyznaj się że żonie się takie lusterka nie podobają, a nie że kasy brak :decayed: :decayed:

Opublikowano

Cena bardzo dobra :) lusterka sa skladane elektrycznie, podgrzewane,fotochrom,,asystent zmiany pasa i pewnie sa pod pamiec kierowcy i drzwi .

Przy standartowych sterownikach drzwi nic z tych rzeczy nie bedzie dzialac :confused4: jedynie ogrzewane lusterka :decayed: a sterowniki w aukcji sa w komplecie :naughty:

Opublikowano

Czyżby kupione poza allegro, czy ktoś inny zwinał ? :decayed:

Opublikowano

Przyznaj się że żonie się takie lusterka nie podobają, a nie że kasy brak :decayed: :decayed:

a to też - przyznaję - nigdy jej się srebrne nie podobały

.................a jak wiadomo żona to żona - trzeba się jej słuchać..................

............bo ja mnie zostawi..........................to będę miał tyle kasy na rezanie że już całkiem mi odbije :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 14:25_________________________________________________

Czyżby kupione poza allegro, czy ktoś inny zwinał ? :decayed:

jakiś kozak pewnie już się cieszy z nowych lusterek [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 14:32_________________________________________________no i mała zmiana planów - nie będzie mieszanki s4/s-line a całość będzie pakiet S4

więcej rezania, troszke więcej kosztów ale przynajmniej (mam nadzieje) będzie to miało ręce i nogi

Jak do garażu wjadą wszystkie czy też większość gratów to pstryknę kilka fotek

Opublikowano

Czyli caly Pakiet S4 B8 bedzie :good:

Opublikowano

Czyli caly Pakiet S4 B8 bedzie :good:

pod warunkiem że wpadniesz do Knurowa to poskładać :>

Opublikowano

bedzisz rzezbil razem z wydechem ?

Opublikowano

Dasz radę :wink4:

Bedzie kox czyli przod zderzak pod PDC , grill S4 , tyl zderzak pod PDC S4 no i wydech S4 :naughty:

Opublikowano

Jeszcze kubły S4 do kompletu :naughty:

Opublikowano

:slina:

Opublikowano

to było by to :kox:

bedzisz rzezbil razem z wydechem ?

kupiłem końcowe tłumiki z S4 - dlatego możemy iść w tylny zderzak S4 a nie s-line[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 22:01_________________________________________________i tak najbardziej to się cieszę na parktronik przód+tył

Opublikowano

Jedziesz z koxem :kox:

Opublikowano

będzie miazga :kox: przedni znaczek zmienisz na S-line czy zostawisz S4?

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

nie bawię się w jakieś druciarstwo :)

jest grill S4 i znaczek też będzie S4

dla nielubiących emblematów typu "S4" na dieslu dodam że tan na grillu nie będzie jedynym logo S4 na tym aucie - mało tego ja już ich naliczyłem 7 szt. :decayed: całkiem serio

Opublikowano

u Ciebie to jeszcze źle nie będzie wyglądać bo osiągi masz dobre (tak podejrzewam) :wink4: tym bardziej, że CAPA już nie klekocze :decayed:

Opublikowano

u Ciebie to jeszcze źle nie będzie wyglądać bo osiągi masz dobre (tak podejrzewam) :wink4: tym bardziej, że CAPA już nie klekocze :decayed:

mimo wszystko do S4 daleko...................ale nie o to chodzi

zawsze byłem przeciwnikiem jakich kolwiek znaczków na aucie ( dlatego też w B5, B6, B7 ich nie było )

Jako że teraz się bawię w 100% zew. pakiet S4 to uważam głupie było usuwanie znaczków czy też zastąpienie ich s-line ( wg mnie bez sensu ).[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 22:33_________________________________________________Na chwilę obecną mam:

- zderzak przód S4

- grill S4

- lusterka S4

- listwy boczne zewnętrzne S4

- listwy progowe wewnętrzne S4

- zderzak tył S4 - A JEDNAK NIE MAM

- ostatnie tłumiki S4 - A JEDNAK NIE MAM

no i graty do parktronika przód i tył

w fazie myślenia jest jeszcze czy nie wzbogacić błotników o znaczki V6T (jak to ma miejsce w S4 gdzie tu akurat kłamstwem nie będzie bo pod maską jest V6T :decayed: )

tył zostawiam bez logo

Wiem że jednym się to będzie podobać mniej lub bardziej innym zaś wcale ale ja akurat tak sobie wymyśliłem i tak mi się będzie podobać :)

Opublikowano

Mirek jesteś pewien, że to zderzak do sedana ? Na moje oko to avant [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 22:40_________________________________________________http://www.audizine.com/gallery/data/573/s4_092308_1024_02.jpg

http://www.audizine.com/gallery/data/573/s4_092308_1024_04.jpg

Opublikowano

:mysli:

pytałem 2 razy i mówiono mi że TAK sedan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...