Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pi...erdole..... SZACUN, wielki SZACUN dla ciebie miron:notworthy::oklasky::notworthy: Że to wszystko przetrwałeś :wink:

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobrze że autko znalazło się ;)

Opublikowano

NIESAMOWITA HISTORIA!!!

Odpocznij chłopie i weź sobie urlop!

Całe szczęście że te święta nie będą w takim nastroju na jaki się zapowiadały :)))

---------- Post dopisany at 02:03 ---------- Poprzedni post napisany at 01:53 ----------

Będzie dobrze

Jak skreślę 6ke w Totka to też mi to powiedz w odpowiednim czasie :grin:

Opublikowano

Niesamowita historia... Super, że udało się odzyskać to śliczne auto :thumbup1: (to rzadkość). Teraz możesz odsapnąć :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 02:03 ---------- Poprzedni post napisany at 01:53 ----------

Będzie dobrze

Jak skreślę 6ke w Totka to też mi to powiedz w odpowiednim czasie :grin:

OK:wink:

Opublikowano

...dobrze że audi sie znalazło ale to połowa sukcesu, do puki rabusie są na wolności, do puty będą sie auta gubić, niestety, a w PL prawo w kwestii kradzieży powinno być mocno podciągnięte, kary cielesne itp !

Opublikowano

Jestem w szoku, że udało się odnaleźć samochód! :shock3: Jak Bart wcześniej mówił to rzadkość ale szczęście jest po Twojej stronie. :good: I tylko się z tego cieszyć. :wink4: Pogadamy na spocie kiedyś o tym bo jestem ciekaw całej akcji! :cool:

Opublikowano

super że autko wróciło :banan::banan:

Opublikowano

I Świeta będą świętami :banan::banan::banan:

Tylko kup coś dobrego teraz tej biednej żonie:decayed:

Opublikowano

Faktycznie, historia na ciekawy rozdział książki :decayed: - Super, że się znalazło :gicior::good::gicior::good:

Opublikowano

Własne patenty jednak dają radę:thumbup1:

Dobrze że się znalazło.

Opublikowano

Miron z Knurowa to jest koleś.... :whistling::decayed::kox:

Opublikowano

:shock3:

:banan::banan::banan:

jednak ktoś tam na górze chciał żeby na święta w domu było -1 na stanie aut, jak audi się znalazło to corsa poszła out ... z dwojga złego chyba to lepsze :wink:

Wesołych świąt Mirek

Opublikowano

Miron gratuluje. chyba sam wrzuce starego grata do swojego...ja wiem że nie mam B8 ale każdy cieszy się z tego co ma...

Co prawda zona nie pocieszona ale mysle ze sobie z tym poradziśz;)

Opublikowano

Z tego co Mirek kiedyś mówił na spocie jego żona miała prawie takie samo auto co on :wink:. Auto jego żony miało ksenon on też ma, do auta jego żony komplet opon kosztuje 1000zł do jego jedna opona też kosztuje 1000zł :decayed:. Gratulacje Mirek odzyskanego auta :thumbup1:.

Opublikowano

za***iście, moje święta też będą dzięki temu weselsze

Opublikowano

Stary, mega szacun! Nie pisz ksiazki, pisz od razu scenariusz.

Jestem w szoku, ze policja tak sprawnie zadzialala...wow.

Umieram z ciekawosci jak to wszystko rozegrales, ale nie wiem czy jest sens to opisywac na forum publicum..

Opublikowano

co do pozostawionego telefonu to aż taki geniusz nie jestem jak nie jeden z Was tu opisywał

Tel. co prawda był pozostawiony celowo (taki mam nawyk) ale nie był to tel na stałe gdzieś podłączony aby chronić autko 24h

Po prostu mając 2 tel. (prywatny i służbowy) zawsze w wekendy, wieczory czy na dłuższe zakupy w markecie jeden z nich zostawiam w samochodzie (ukryty) po powrocie oczywiście wyciągam, sprawdzam nieodebrane i użytkuję dalej - więc raz ten tel w samochodzie jest raz nie (ale na noc zawsze) - faktycznie najlepszą opcją jest posiadanie takiego w samochodzie 24h

Opublikowano

Gratuluje odzyskania autka

kamien z serca spadl napewno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...