Szakall69 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Głosik poszedł Troszkę odstajemy od A3... dla mnie lepiej ale nie ma co sie martwic , dopiero pierwszy dzien glosowania a gdzie tam jeszcze z jadnego meila mozna glosowac tylko raz
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 Głosik poszedł Troszkę odstajemy od A3... dla mnie lepiej wierzę w ludzi na forum A4 i jestem pewien, że przegonimy a3-club ja na nich głosu nie oddam (a3)
przemciotorun Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 poszlo, oby nie bylo tak jak w zeslym roku...
Szakall69 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Głosik poszedł Troszkę odstajemy od A3... dla mnie lepiej wierzę w ludzi na forum A4 i jestem pewien, że przegonimy a3-club ja na nich głosu nie oddam (a3) sadzac po ilosci urzytkownikow forum A3 i A4 powinniscie nas wyprzedzic ale pozyjemy zobaczymy z racji tego ze oddaje sie 1 glos ja glosuje na A3 club bo jestem posiadaczem A3 i jestem bardziej zwiazany z tamtym klubem. tak czy inaczej , powodzenia
ZuKeRs Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 poszlo - ale szybko ida glosy :gwizdanie: w jedna minute zmienilo sie z 123 na 135
HaVoK Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 No panowie sprężamy się, bo jak na razie to hultaj nawet wygrywa z nami
Rekomendowane odpowiedzi