Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakie plany Sylwestrowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My już z pół roku planowaliśmy tydzień w górach i nawet załatwiliśmy wille skałkę w Karpaczu na 7 nocy ale ekipa się rypła, siano z resztą też i zostaliśmy w 3 osoby ;/ (niestety ekipa się podzieliła na co najmniej 2 "obozy").

Obecnie planów żadnych, jakaś domówka bo to najlepsze...

Więc jeśli są w śród nas panny w wieku 18 do nie przesadzajmy, wolne, otwarte na nowe znajomości, bez zobowiązań, z maksymalnym 5% dodatkiem różu do stroju... :gwizdanie:

Można wykombinować coś razem. :naughty:

Opublikowano

A ja dzisiaj w Esce słyszałem że Wrocław rezygnuje z sylwestra na rynku organizowanego "z pompą" i nie będzie żadnych gwiazd tylko jakieś dwa nikomu nieznane zespoły. Kryzys :kwasny: Także wielka lipa. A Kraków ponoć w ogóle nie organizuje w tym roku sylwka na rynku....Co sie porobiło :mysli: W każdym bądź razie mi i drugiej połówce i ejszcze dwójce znajomym udało się w bić na bal do restauracji Impreza we wrocku...obymśmy się tylko nie nadziali na "bal seniorów" :slina:

Opublikowano

Co robię w Sylwestra?

Pracuję :kox:

Opublikowano

Co robię w Sylwestra?

Pracuję :kox:

Szczesciaz nie amsz przynajmniej problemu gdzie isc :wink4:
Opublikowano

A u mnie dzisiaj w tym roku lipa.

Mam dwie opcje (z siedzeniem w domu to 3) i obydwie ... kijowe :wallbash:

Opublikowano

A u mnie dzisiaj w tym roku lipa.

Mam dwie opcje (z siedzeniem w domu to 3) i obydwie ... kijowe :wallbash:

Zawsze może być 4 opcja - posiedzieć z flaszką w samochodzie słuchając radia maryja :naughty:

W każdym bądź razie mi i drugiej połówce i ejszcze dwójce znajomym udało się w bić na bal do restauracji Impreza we wrocku...obymśmy się tylko nie nadziali na "bal seniorów" :slina:

U mnie podobnie 4 pary, na bal w lokalu, ale seniorów podobno ma praktycznie nie być, a jak będą to będą mieli problemy z dostaniem się na parkiet :naughty::decayed:

Opublikowano

Ale podnietka :decayed:

Opublikowano

My już z pół roku planowaliśmy tydzień w górach i nawet załatwiliśmy wille skałkę w Karpaczu na 7 nocy ale ekipa się rypła, siano z resztą też i zostaliśmy w 3 osoby ;/ (niestety ekipa się podzieliła na co najmniej 2 "obozy").

Obecnie planów żadnych, jakaś domówka bo to najlepsze...

Więc jeśli są w śród nas panny w wieku 18 do nie przesadzajmy, wolne, otwarte na nowe znajomości, bez zobowiązań, z maksymalnym 5% dodatkiem różu do stroju... :gwizdanie:

Można wykombinować coś razem. :naughty:

miałem podobnie... miałem jechać z laską na 6 dni do Krościenka w Tatrach... wszystko zapłacone itd a kobieta poszła w odstawkę :decayed:

z wypadu zrezygnowałem i myślę teraz biedny co ja sam pocznę ;( :decayed:

Opublikowano

Sylwester - In Da House :kox:

Opublikowano

z miłością mojego życia chyba go spędze :a4fan:

może się wybiorę na wędrówkę :decayed:

Opublikowano

Odwiedź <a href=http://www.odloty.pl>jedną z nich</a> :decayed:

Opublikowano

Odwiedź <a href=http://www.odloty.pl>jedną z nich</a> :decayed:

W sylwka chyba będzie jakaś mege stawka... :decayed:

Opublikowano

noc sylwestrowa z dziwką :mysli:

pomysł ciekawy ale mam swoje własne :decayed:

:polew:

Opublikowano

mam swoje własne :decayed:

Przepraszam, że tak bezpośrednio..ale ..jesteś alfonsem ? :decayed::naughty::polew: :polew:

Opublikowano

coś w tym stylu... :decayed:

zawsze sobie zostawiam drogę powrotnę do spodni małolat :wink4:

:polew:

Opublikowano

JA tam pewnie w pracy.. Ale oczywiście bez samochodu żebym też mógł :drunk::naughty: (chyba że uda mi się z tego wykręcić)

Wszystkich z Wawy, okolic i chętnych przyjezdnych zapraszam do Magnetic'a www.klubmagnetic.pl wjazd 100zl open bar na wodke i browar, do tego ciepły i zimny bufet w postaci stołu szwedzkiego i oczywiście dobra muza.

Opublikowano

a może sylwester klubowy :mysli: