Reggi Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 [/url] < ---- haha a moze taka ? Dobra już nie chwalic się swoimi ulubionymi teledyskami bo zamknę ten temat o używkach i jogurtach w późnych godzinach wieczornych
Gość mmcv Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Panowie trzymajmy sie tematu. Ktos jeszcze na forum cwiczy sobie dla fun'u albo zeby rwac kobitki na plazy :polew: - plazowy playboy
Piotrek98igo Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 mmcv teraz nie sezon ,moze na wiosne wiecej sezonowcow bedzie pisac
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Panowie trzymajmy sie tematu. ekhmm... :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Panowie trzymajmy sie tematu. ekhmm... :gwizdanie: Azunia Ty tez trenujesz ciałko
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Panowie trzymajmy sie tematu. ekhmm... :gwizdanie: Azunia Ty tez trenujesz ciałko no, co prawda nie na mase ale na redukcje...więc ten temat jakoś specjalnie nie jest mi obcy
Piotrek98igo Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 teraz mi sie przypomnialo co do venoma dosypywali subitramine-lek dla osob otylych nie mowiac o pochodnych efki... nowa wersja tych gratisow nie zawiera
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 teraz mi sie przypomnialo co do venoma dosypywali subitramine-lek dla osob otylych nie mowiac o pochodnych efki... nowa wersja tych gratisow nie zawiera A ja czytałam że nie dla otyłych tylko anorektyków... Ale ja mam ten bezpieczny, podobno... podobno różni ludzie różnie się po nim czują, ja nie widzę żadnych efektów ubocznych, ale poczekam z wychwalaniem jak pojadę na 2 tabsach, mam nadzieję że nie zacznę skakać jak kauczukowa piłka przy takiej dawce energii
Gość mmcv Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 mmcv teraz nie sezon ,moze na wiosne wiecej sezonowcow bedzie pisac wyczytales to miedzy wersami :good: kolo kwietnia silownia zawsze peka w szwach , autobus szkolny ...
Michał Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 tacy są najlepsi i robią tylko tzw. zestaw dyskotekowy-klatka, biceps a brał ktoś animal pump? macie opinie o tym specyfiku?
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 a brał ktoś animal pump? macie opinie o tym specyfiku? poczytaj tu http://www.sfd.pl/ i tu http://www.kfd.plmoże coś znajdziesz
Michał Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 dzięki Azunia już czytałem biorę to trzeci miesiąc... na początku wszystko ok, działanie takie jak w opisie, ale ostatnio jakoś jakby słabiej nigdzie nie znalazłem maksymalnego czasu suplementacji tego specyfiku i zastanawiam się czy nie przesadziłem chociaż jakichkolwiek skutków ubocznych nie zauważyłem
Gość mmcv Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 3miesiace animala ?? To dziala jeszcze na Ciebie ???
Reggi Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 Panowie..i Azunia. Potrzebuję zestawu cwiczeń na mięśnie pleców oraz barki. Możecie coś podpowiedziec w tej kwestii ?
Cristoforo Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 plecy - jak najbardziej podciąganie sie na drążku rozwija nie tylko mięsnie pleców ale i też niesamowitą wytrzymałość
Azunia Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Panowie..i Azunia. Potrzebuję zestawu cwiczeń na mięśnie pleców oraz barki. Możecie coś podpowiedziec w tej kwestii ? Poszukam coś jutro i Ci napisze jak coś znajdę
Nowak_zg Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Panowie..i Azunia. Potrzebuję zestawu cwiczeń na mięśnie pleców oraz barki. Możecie coś podpowiedziec w tej kwestii ? plecy: 1 martwy ciag 2 wioslowanie sztanga 3 przyciaganie hantla do tulowia w oparciu o lawke 4 sciaganie gryfu za plecy z gory 5 przyciaganie gryfu do klatki siedzac barki: tyl sztanga lub suwnica za glowa przod maszyna lub sztanga lub suwnica lub hantle przed glowa unoszenie hantli na boki unoszenie hantli/taleza/gryfu przed linie nosa podciaganie gryfu do brody[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 03:33_________________________________________________wybierz cos z tego
moskal Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 no właśnie mówię że słabiej o 1,5 miesiaca za długo
Rekomendowane odpowiedzi