moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Panowie , wbiłem kilka razy zły pin (nie chciało mi sie wyjmowac radia z szuflady zeby sprawdzić) w Navi+ i teraz po odpaleniu pojawia sie okno wyboru kodu PIN ale nic nie działa. zaden przycisk oprócz pokrętla ON/OFF. widnieje standardowy ekran i pod spodem SAFE - Code eingabe falsch. mozna to jakos odblokować ???
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 czekac musisz 40 badz 60 min na wlaczonym navi i wtedy wbic poprawny pin poważnie ???? ale zapłon musi byc załączony ??? czy bez zapłonu ???
adadur Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 nie wiem czy to by nie podziałało: Channel 111: Reset To perform a system reset/restart save 1 as new value.
moskal Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 ok temat załatwiony , zrobiłem tak jak Dawid polecił i podziałało. Teraz cos jeszcze. Do navi podpiety jest emulator zmieniarki "Solisto" , navi widzi zmieniarke , widać ze muza leci ale nie ma głosu. z radia normalnie głos jest. macie pomysły ???
moskal Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Jak podgłaszam emulator na maxa to cichutko słychać radio , a radio jako radio słychać za***iście - tak jak powinno być
moskal Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 musisz miec cos pojebane z emulatorem, duzo ososb ma problemy z tym gwerty i tomasz tez cos mieli pojebane z emulatorem zagadaj do ktoregos ale wczesniej normalnie śmigało wszystko
Bozet Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Tak wpiszesz 3 razy zły pin i blokuje NAVI
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Tak wpiszesz 3 razy zły pin i blokuje NAVI jak każde radio z PIN-em
Rekomendowane odpowiedzi