tomaszstn Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Witam szanownych kolegów. Pomimo, iż na forum jestem już jakiś czas to dopiero teraz zdecydowałem się na wystawienie mojego autka do Waszej oceny. Preferuję oryginalne części więc na pewno nie będę nic dokładał i przerabiał. Jedynie co, to dodam kilka smaczków aby je troszkę odmłodzić, jeśli oczywiście finanse na to pozwolą .
bronekb5 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 bardzo ładna, ale gdzie wnętrze? ja za czerwonymi nie przepadam ale Twoja się błyszczy.. Gratki! :oklaski:
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Jak zmienię kierę na trójramienną to dodam fotki wnętrza a co do listwy to mi się podoba :gwizdanie: a o gustach się nie dyskutuje. Jak kupiłem to już tak miała więc nie będę tego zmieniać.
koman Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 nie wasz się zdejmować tej listwy ! listwa ładnie się prezentuje
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Dziękuję. Chociaż jeden któremu to nie przeszkadza. Już wcześniej czytałem dużo na temat tu pokazanych autek i zawsze jak ktoś miał taką listwę to był mieszany z błotem . Jednak mi się podoba i jestem przygotowany na słowa krytyki
Armi Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Fajny bo czerwony, dużo mu nie trzeba by wyglądał Listwa sama w sobie może być ale powinna do czegoś pasować, a do czego pasuje tutaj? Do chromowanych relingów, listw wokół szyb nie masz ich :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Może kiedyś będą Jak na początek to zmieniłem: 1.Kierunki boczne - białe 2.Atrapa poliftowa 3.Lampy tylne poliftowe 4.Ringi w zegarach i kilka rzeczy we wnętrzu które drażniły oko bo były zużyte. Po za tym, wiadomo: filtry, oleje i płyny, tarcze i klocki - przód i tył, amorki z przodu, wentylator nagrzewnicy, pompa wody,wahacze górne tylne, paski klinowe, akumulator, termostat, silniczek tylnej wycieraczki itp. więc trochę gotówki pochłonęło doprowadzenie do dobrego stanu technicznego Teraz w miarę przypływu nadmiernej gotówki będą jakieś mody ale powoli, bardzo powoli Więcej można poczytać na stronie: http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20288
kubson Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 jeśli wszystko ori to założ chociaz na przod jakis zderzak od esy i na tył lampy poliftowe i bedzie kox
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 jeśli wszystko ori to założ chociaz na przod jakis zderzak od esy i na tył lampy poliftowe i bedzie kox Lampki poliftowe już są Kilka nowych fotek Doszło kilka modów tzn: tylne końcówki z esy kierownica z esy ramki chrom na licznikach kratki wentylacyjne podświetlane i radio zmienione na concerta dołożona zmieniarka i sub ori rozpórka dolna i górna z A6 C5 zawias Eibach -30mm i nowe kółka 16" Dopisany: 31 Marzec 2011, 08:49 _________________________________________________ Kilka nowych fotek mojej niuni
tig16 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 masz nute do auta hehe :gwizdanie: ladna sztunia
majuDJ Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Woskuj budę tak raz na kwartał dobrym woskiem Jeśli nie chcesz żeby Ci lakier spłowiał. Bo ostatnio widziałem taką jak Twoją tylko czerwony mat ( zrobioną przez słońce)
tomaszstn Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Woskuj budę tak raz na kwartał dobrym woskiem Jeśli nie chcesz żeby Ci lakier spłowiał. Bo ostatnio widziałem taką jak Twoją tylko czerwony mat ( zrobioną przez słońce) Dzięki za radę Myślałem o tym aby to zrobić profesjonalnie ale jakoś nie mam kasy na to. Jednak co myję to zawsze gorący wosk na autko Staram się co tydzień góra dwa tak robić [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 20:10 _________________________________________________ Z racji tego że audio można powiedzieć nie istniało w oryginale jak go kupiłem to wpadły nowe graty. Na pierwszy rzut poszła wymiana Radia Beta na Concert, dołożyłem zmieniarkę i suba a teraz dorezałem tylne głośniki: Gra to zdecydowanie lepiej niż na początku chociaż zawsze mogłoby być lepiej
Luka3s Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 podoba mi się ten lakier cholernie
tomaszstn Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Kolor to rzecz gustu. Jak się przymierzałem do zakupu to powiedziałem sobie że już nie kupię czerwonego ( bo to już trzecie auto ostatnio) ale stan przemawiał za tym abym jednak kupił. Po przewertowaniu kilkudziesięciu sztuk ogłoszeń i obejrzeniu kilkunastu na żywo zrezygnowałem z kilku opcji i padło na ten egzemplarz. Kolor jednak nie jeździ a chodziło mi o dobry samochód. Na więcej fundusze nie pozwoliły ale po prawie dwóch latach eksploatacji ogólnie jestem zadowolony
Luka3s Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja kupując auto nie wychodziłem z trzech kolorów, Srebrny, Siwy, Czarny. Kupiłem granatowy Wcześniej mówiłem że nigdy czerwonego samochodu, ale jednak zadbany lakier robi swoje i auto naprawdę fajnie się prezentuje. Teraz nie miałbym nic przeciw
tomaszstn Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 W sumie to podobają mi się beżyki i brązy. Ostatnio widziałem takiego polifta w jasnym beżyku i wyglądał Dopisany: 16 Listopad 2011, 01:27 _________________________________________________ Ale jak to mówią "Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"
Bozet Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 WItam. Ładną masz tą audi widac ze zadbana.A tak na marginesie to kiedys sluzyłem w Gliwicach w 6BDSz fajne miasto szybko sie tam rozgoscilem:) :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 gratki furacza na żywo wygląda równie piknie
Rekomendowane odpowiedzi