Szati 1991 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 witam zawieszenie wymieniałem ubiegłego roku w październiku... teraz od stycznia coś popiskuje mi w tylnym lewym kole. Co to może być bo aż wstyd już jeździć ostatnio;/ tarcze i klocki maja dopiero 2 lata także one chyba nie maja z tym związku
sajmon8526 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 maja dopiero dwa lata?:)zalezy ile na nich km zrobiłes:)Jak beda dziadowskie klocjki to bedzie piszczało.Trzeba rozebrac i przeczyscic wszystko nasamorowac moce nie odbija cylinderek bo sie zapiekł albo klocek obciera .Podnies samochód i sprawdź to koło.Pokrec nim i dopatrzysz sie co powoduje pisk.
Szati 1991 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 ok 30 tys jest na nich zrobione:) ok w tym tyg ściągne koło i zobaczymy co w trawie piszczy Dzięki na razie Sajmon
sajmon8526 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 spoko 30tys to jest troche:) napewno znajdziesz przyczyne:)pozdro
konus Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Może blacha osłaniająca tarcze od tyłu się przygięła i obciera o tarczę Może przy zmianie na letnie ktoś zgiął :gwizdanie:
jaroklb Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 mam podobne objawy. dziś zauważyłem, iż mam lekki luz na tylnych kołach przy bocznym szarpaniu, aż się boję jechać na trzepaki!! pytam gdzie jest ta niemiecka trwałość$$$$$
Szati 1991 Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 dzisiaj wyszło szydło z worka, był zapieczony cylinderek jednak ...
sajmon8526 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 wiedziałem ze ci sie uda:)pozdrawiam
medik Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 mam podobne objawy. dziś zauważyłem, iż mam lekki luz na tylnych kołach przy bocznym szarpaniu, aż się boję jechać na trzepaki!! pytam gdzie jest ta niemiecka trwałość$$$$$ jak sie nie dba o auto, systematycznie to sie nie ma co dziwić. To jest pojazd mechaniczny, ma prawo się zużyć.
Rekomendowane odpowiedzi