bajk Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 spotkałem tego ttrs'a na światłach kiedyś - fajna sztuka
turdzi Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Przy tej masie i z FWD to juz faktycznie te 270KM musi d.... urywac.Gratki , ladne kreski
Młody_drog Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Takie pytanie mam, czy żeby shamować TT quattro to trzeba mieć jakąś specjalną hamownię? Bo widzę, że jak byś miał quattro to by był lekki problem u Rogala
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Rogal już dawno ma hamownię 4x4, młody forum nie czytasz Malik, dzisiaj widziałem w Poznaniu podobne TT, raczej golas ale w porównaniu do 1st gen. to zewnętrznie dosyć spaśne auto, im jaśniejsze tym wygląda na większe
Młody_drog Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czytam czytam, zobacz na to zdjęcie to będziesz wiedział o co mi chodzi :
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://www.mrmotors.pl/hamownia.php
Thom4s Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Czytam czytam, zobacz na to zdjęcie to będziesz wiedział o co mi chodzi : Młody, ale te rolki są regulowane wzdłużnie...
mgtan Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Czytam czytam, zobacz na to zdjęcie to będziesz wiedział o co mi chodzi : Młody, ale te rolki są regulowane wzdłużnie... i Malik ma ośke
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Czytam czytam, zobacz na to zdjęcie to będziesz wiedział o co mi chodzi : Młody, ale te rolki są regulowane wzdłużnie... dokladnie
ono Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Takie pytanie mam, czy żeby shamować TT quattro to trzeba mieć jakąś specjalną hamownię? tongue Bo widzę, że jak byś miał quattro to by był lekki problem u Rogala W haldexie odpinasz wtyczkę i hamujesz ośkę
Młody_drog Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Czytam czytam, zobacz na to zdjęcie to będziesz wiedział o co mi chodzi : Młody, ale te rolki są regulowane wzdłużnie... dokladnie Aha No ta tylna to mi nie wygląda na regulowaną ale może przednia jest A co do tego, że Malik ma ośkę to wiem
boberek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Takie pytanie mam, czy żeby shamować TT quattro to trzeba mieć jakąś specjalną hamownię? Bo widzę, że jak byś miał quattro to by był lekki problem u Rogala rolki są ruchome spokojnie
Chuck Norris Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Malik nagraj jakiś filmik, bardzo jestem ciekaw jak to jedzie.
malik Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Malik nagraj jakiś filmik, bardzo jestem ciekaw jak to jedzie. Spoko, zrobie wyczerpujaca dokumentacje video za 2-3 tygodnie. Potrzebuje specjalne uchwyty do GoPro
Chuck Norris Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Miłego wypoczynku! I czekamy na filmik.
Młody_drog Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Malik nagraj jakiś filmik, bardzo jestem ciekaw jak to jedzie. Spoko, zrobie wyczerpujaca dokumentacje video za 2-3 tygodnie. Potrzebuje specjalne uchwyty do GoPro I to mi się podoba! Inni by wzięli telefon, żeby tylko było widać zarys prędkościomierza (bez liczb) i by nagrali, a tutaj musi być profeska
MARCIN607 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 malik q...a nowe foty w pierwszym poście niszą psychę- było śliczne autko ale teraz jest mega mega :banan3: i soft
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Aha No ta tylna to mi nie wygląda na regulowaną ale może przednia jest wystarczy aby jedna oś była ruchoma , mozna wtedy skraca/wydłużać
malik Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Kolejny etap. Dolot Neuspeed P-Flo zamontowany. Pełne Plug&Play. Przygotowane idealnie miejsce na oryginalną przepływkę. W tle widoczna osłona termiczna. Wypadałoby jeszcze osłonić stożek ładną puszką żeby nie łykał gorącego powietrza z komory silnika. Chyba zawitam znowu w sporttig.pl Korekta programu niebawem.
variocustoms Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 z fajnej blachy polerowanej osłonka by się przydała, racja, słychać jakąś zmianę dźwięku na tym stożku ?
Rekomendowane odpowiedzi