Rosemeyer Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja bym pomyslal o rotorach z S4 B8 / S5 repliki sa w dobrej cenie na allegro. A czemu nie mogą być z TTRS? (tak jak na foto) Nie rozumiem czemu każde duze koło przyporządkowujecie do S5. To koło jest w standardzie w RS5.I stąd się "wywodzi".Tzn tam je po raz pierwszy w A5 zaprezentowano. Nawet nie wiem czy obecnie można je do A5 "zwykłej" zamówić. Jezuuu, Paweł - Michał uzyl skrotu po prostu. Wiekszosc modeli felg mozesz jest dostepna praoktycznie do kazdego modelu i nie ma sensu wymienianie pelnej listy modeli Co do felg, to wg mnie jest to najladniejsza felga jaka audi zrobilo od pokazania wzoru z RS4 B7. Szkoda ze nie ma jej w 21 bo z checia zamienilbym na nie moje obecne.
pawel1380 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bernd ale ja tego skrótu nie rozumiem. Bo on w niczym nie ułatwia identyfikacji. Widzisz twoj skrot jest zrozumiały bo wiadomo na jakiej feldze wyszlo rs4 B7 Natomiast ta ze zdjecia wyszla po raz pierwszy na TTRS to skrot powinien tego auta dotyczyc.
malik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja bym pomyslal o rotorach z S4 B8 / S5 Widziałem. Zastanawiam się nad nimi też mocno. Ale chyba wzór R8 V10 bardziej mi podchodzi. Ciężko je jednak dostać w 18" a replik z TTRS na allegro pełno. Więc może jednak się skuszę. Na razie ukończyłem kompletowanie bodykitu TTS. Nie wyszło wcale tak drogo. Lusterka TTS/TTRS/R8. Igiełki
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Fela zdecydowanie lepsza w tym wirtualu. A więc zapowiada się kolejny modzik widzę
Prezes_CCCO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 To jest to satynowe lustereczka piękne też myślę , że fela TTRS da radę lepiej niz ta z r8
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jak ja mogłem przegapić to autko..... gratki furki :good: przepiękna jak każde poprzednie i już widzę jak ładne będzie za jakiś czas
Flyer Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Widziałem. Zastanawiam się nad nimi też mocno. Ale chyba wzór R8 V10 bardziej mi podchodzi. ...ale zrobisz ten sam blad co w S4 - 18" RS4 nie wygladaly na 18stki... tak samo ten wzor z R8 V10 nie bedzie wygladal jak "duze" kolo. Jezuuu, Paweł - Michał uzyl skrotu po prostu. Wiekszosc modeli felg mozesz jest dostepna praoktycznie do kazdego modelu i nie ma sensu wymienianie pelnej listy modeli egzakli, S5 fakt ma inne kolo standardowo, jakos tak mi sie napisalo...
ohm Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 lustra jak lustra,ale ten kolor wymiata wszystko po prostu!
turdzi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To koło jest w standardzie w RS5.I stąd się "wywodzi".Tzn tam je po raz pierwszy w A5 zaprezentowano. pierwszy raz to je zaprezentowana na TTRS , jak RS5 jeszcze po rungu pooklejane upalalo wzor sie nazaywa rotor dostepny go kazdego modelu wiec nie widze sensu nadawania im jakiegos przydomku.Popolarny wzor RS4 ma przydomek dlatego ze lega nazywa sie RS a wzorow RS na przestrzeni lal i modeli bylo kilka np: rs4 , rs6 itp itd
Reggi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Malik ja Ci powiem co Ci powiem to Ci powiem..zazdroszczę Ci garażu I umiejętności cyckania fotek
malik Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 I umiejętności cyckania fotek Dzięki. Lusterka zwykłym iPhonem były cyknięte
Reggi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 I umiejętności cyckania fotek Dzięki. Lusterka zwykłym iPhonem były cyknięte Jak dobre umiejętności to i fotka robiona domofonem wyjdzie fpyte
marewel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Qurde kozackie są te lusterka!!!!!!!
malik Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzięki. Lusterka to tylko początek TTS Look. Dziś ma dotrzeć zderzaczek TTS. Przedni spojler (hokej) jest osobnym elementem i będzie pomalowany na matowe alu. Końcowy efekt ma być zbliżony do tego. Watch this space!
mystic.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Przedni spojler (hokej) jest osobnym elementem i będzie pomalowany na matowe alu. Nr lakieru to: L1H7 (PR) code C25 - Le Mans Oxygen Silver Met
Rekomendowane odpowiedzi