Rosemeyer Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 w Bydgoszczy za element lakiernicy biorą 200-400 zł wole 200pln zaplacic wiecej w babicach niz dymac do bydgoszczy lub bawic sie w wysylanie tam kurierem
jedrekx Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 no to zrozumiałe... ale rzeczywiście, w stolicy są znaacznie wyższe ceny... już nie pierwszy raz się o tym przekonuję..
malik Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 no to zrozumiałe... ale rzeczywiście, w stolicy są znaacznie wyższe ceny... już nie pierwszy raz się o tym przekonuję.. Zależy czego. Materiały budowlane tutaj są tańsze niż gdzie indziej w Polsce. Ucinając OT, niniejszym prezentuję dzisiejszy etap modyfikacji: - zamontowany tylny zderzak S-Line/TTS z dokładką od 3.2V6 - dodany parktronik - zamontowany sportowy wydech wraz ze ściętymi końcówkami 100mm (pięknie popiarduje przy zmianie biegów skrzynią s-tronic)
malik Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 no rewelacja tylko teraz jakas 19 cali Mocno zaczynam wątpić w te 19". Dzisiaj wracając od tłumikarzy przyjebałem w dziurę na moich 18" i zabolało. Całe szczęście, fela wytrzymała ale na 19" na pewno by nie było tak słodko.
malik Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 jaka średnica? nagraj coś.. :gwizdanie: Lochy 100mm. Przy okazji wypróbowałem kamerkę GoPro z przyssawką i popełniłem na szybko coś takiego Odtwarzanie dozwolone tylko na dobrych głośnikach lub słuchawkach. Gówniany głośniczek laptopa nie odda efektu
T-żółw Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ooo ładnie buczy standardowe 2.0 tfsi brzmi jak dajsel ale teraz malinka jak będziesz u oniaka daj znaka wpadnę obejrzeć i posłuchać
mgtan Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 pewnie nikt nie ma tu takich :polew: oj tam oj tam... daje ognia szcególnie powyżej 1/3 głośnosci... sąsiedzi słyszeli na pewno jak gra TT z Ulterem
adamooo Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ale żeś filma ukręcił he spojler fajny szkoda że tylko raz się otworzył do filmiku i więcej nie będzie Ps. bo trzeba przekroczyć magiczną prędkość 120km/h
malik Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 bo trzeba przekroczyć magiczną prędkość 120km/h Coś co Twoim nigdy nie będzie możliwe bo by trytytki pospadały BTW: Poprawiłem filmik bo coś nie banglał. Teraz jest OK.
Madas Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Piotrek jak TY trzymasz ręce na tej kierownicy :bicz3: :bicz3: :polew:
malik Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Piotrek jak TY trzymasz ręce na tej kierownicy :bicz3: :bicz3: :polew: Wiem, pracuję nad tym ale ciężko się pozbyć złych nawykow.
bajk Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 podjedź do wróbla - szybko się oduczysz fajnie zmontowany filmik jak z tym wydechem w końcu - kompletny zrobiłeś, czy tylko końcówki - bo jeśli same końcówki to efekt bardzo dobry
malik Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 podjedź do wróbla - szybko się oduczysz fajnie zmontowany filmik jak z tym wydechem w końcu - kompletny zrobiłeś, czy tylko końcówki - bo jeśli same końcówki to efekt bardzo dobry Nie, no same końcowki nie poprawiają raczej dźwięku. No chyba że z jakąs blaszką pierdząca z Tesco Ostatni tłumik zastąpilem sportowym z wyjściem na dwie strony (wcześniej była dwururka po jednej). Dodatkowo końcowki.
Rekomendowane odpowiedzi