Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Termin najbliższego spotu: XXXXXXXXXXXXX Miejsce: XXXXXXXXX ŁÓDŹ - ul. XXXXXXXXXXX POZIOM -X SEKTOR XXX Link do mapy jakby ktoś potrzebował - XXXXXXXXXXXX Terminarz kolejnych spocików: STYCZEŃ - XX.XX.XXXXr | XX.XX.XXXXr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam. Bardzo chętnie stawię się , gdzie tylko sie da na spocie... JESTEM JESZCZE ŚWIEŻAK JAKO KLUBOWICZ , WIĘC JESTEM JAK NAJBARDZIEJ "ZA", bo chciałbym nabyc np nalepkę klubu lub smyczkę...itp...ew. opłacić składkę.......Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 witajcie!! ja tez jak najbardziej bo w lodzi jestem tylko do 30.11.2007 wiec ,,,, jak byc cos to nawet dzis:) .... piszcie tylko gdzie i kiedy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja na spota mam chęć, ale przy tej pogodzie na kreske za zimno, na ślizganko za sucho, a stać w miejscu i przygladać się, jak wszystkim d*py odmarzają to jednak mi się nie chce. Dlaczego się nie wzieliśmy za to jak sucho i ciepło było :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA! :th: Z niecierpliwością czekam na jakieś konkrety. Gdzie, kiedy, o której??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Bo sie nikomu d*py ruszyć nie chciało. Spoko d*pa nie odmarznie szukam jakiejś fajnej knajpki z dużym parkingiem. A ślizganie będzie za mniej więcej tydzień jak dobrze pójdzie gugas pisz kiedy to sie spotkamy nawet w 4 osoby ... jak dla mnie to moze byc nawet dzis:D [br]Dopisany: 18 Listopad 2007, 14:15 _________________________________________________ No to co powiecie na Środa 21 albo Czwartek 22 w godzinach wieczornych np. 21 :> A co do miejsca to się jeszcze pomyśli to mnie juz prosze gdzies tam wpisac tylko dokladny temin i miejsce .... i bede ( moze jakos trafie .. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ja bym chetnie podjechal , moze dowiem sie wiecej o mojej niuni ale troche mlody jestem i nie polak hyhyhy ja to widze ze wy juz malzonki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ja bym chetnie podjechal , moze dowiem sie wiecej o mojej niuni ale troche mlody jestem i nie polak hyhyhy ja to widze ze wy juz malzonki itp nie martw sie ja tez mlody, brak GPS na palcu, tez bardzo malo wiem o mojej niuni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverXire Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Panowie to kiedy spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woncki Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ballcerr Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 mamy tam jakos od zaplecza podjechac? bo tak to z mapki wynika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ...mam nadzieje że uda mi się dotrzeć Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 kurfa ale wy macie same 24-25-26 lat ja mam tylko 19 ( nie ma mlodszych osob ? neiswojo bede sie czul w takim gronie jak cos to ja www.lovevietnam.fotka.pl :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja kiedys tez mialem 19 i chyba kazdy tez wiec nie masz co sie lamac:).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 kurfa ja wygladam na 15,16 latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ...Kur.. troche wyszła lipa z tym spotkaniem , bo jutro przecież o 20.45 ostatni meczyk naszych biało-czerwonych w piłe, szkoda by go nie obejrzeć!!! ...może by tak w czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ...Kur.. troche wyszła lipa z tym spotkaniem , bo jutro przecież o 20.45 ostatni meczyk naszych biało-czerwonych w piłe, szkoda by go nie obejrzeć!!! ...może by tak w czwartek? Przecież i tak już jesteśmy w euro , nie ma całego głównego składu. Włączymy radia i będziemy słuchać … ja już sobie wszystko ustawiłem na jutro .. wiec nie wiem jak by było w czwartek. Ale jak już wszyscy tak będą chcieli to może jakość cos się wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 to do wiec panowie .. do wieczorka. jade umyc autko , moze chociaz tym zablysne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi