Szamek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dobra ludziska ja lecę się pozbierać do kupy bo o 12 mam wyjazd a wcześniej idę do seby te zdjęcia z płyt obejrzeć :kox: miłego dnia
MarianekZg Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja też się zbieram do pracy do popołudnia
Szamek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 frugodh :good:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 09:02_________________________________________________tylko nie wiem czy dobrze napisałem :mysli: ooooo właśnie coś na "f" pamiętałem odezwie się później w temacie to zobaczymy
frugodh Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 SIEMANOOO ma ktoś numer do DJ? Jak tak to proszę na pw bo Kamil ma tam jakieś problemy z golfem i stoi gdzies na mieście xD
Magdalenah Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 witko i dziękulski za kiełbaski i miłe niedzielne popołudnie [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 10:28_________________________________________________ ...to ja w takim razie, choć przez krótką chwilę, posłucham sobie muzyki i mentalnie się wysilę, coby żegnać się alternatywnie, w kilku wersach, zdaniach kilku Idę spać, bo czas najwyższy Odcisk wszak już mam na tyłku
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no a jak w koncu pier#@$@# poniedzialek
bartek1605 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 13:16_________________________________________________tak się zastanawiam jak ci przesłać zdjęcia, bo jest tego troszke
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 wlasnie mialem ogarniac te od Kimiego i Miskow i kurde nie mam wejscia na serwer cos jest poblokowane albo nie wiem :/ a nie mozesz gdzies jakiejs paczki rar wstawic ??
bartek1605 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 przy moim łączy to z tydzień zajmie
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Poniedzialek pracujacy juz sie panowie konczy nie ma tragedii :> Jesli caly tydzien ma byc taki jak poniedzialek to dla mnie luzik moze byc spokojnie :> Dj powiedz mi czy tylko sie znasz na audi czy np golfa tez zrobisz? Bo ja dzisiaj caly dzien po warsztatach jezdze i tak pomyslalem o Tobie ale niestety nie mialem zadnego namiaru... musze zrobic nastepne padlo do firmy bo juz wogole nie ma czym jezdzic a ja audi nie dam:D
Szamek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Panie i Panowie kupie jakiegoś laptopa, netbooka do internetu, nie ma ktoś z Was lub Waszych znajomych na sprzedaż?
Panton Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Panie i Panowie kupie jakiegoś laptopa, netbooka do internetu, nie ma ktoś z Was lub Waszych znajomych na sprzedaż? Pan Mariusz http://www.zusa.pl/ - polecam[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 16:20_________________________________________________ przy moim łączy to z tydzień zajmie A może mi byś to podrzucił na CD lub penie a jak bym wrzucił na serwer i wystawił dla Sebka...
bartek1605 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 to chyba będzie najrozsądniejsze
Rekomendowane odpowiedzi