Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A przeciwko komu/czemu ten protest? Bo ostatnio wiele się dzieje i generalnie same protesty wszędzie :decayed:

ACTA? ceny paliw? czy jeszcze coś innego? :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A przeciwko komu/czemu ten protest? Bo ostatnio wiele się dzieje i generalnie same protesty wszędzie :decayed:

w sobote ceny paliw :gwizdanie: a nastepna sobota nocny spot o godz. 00.00 pod Tesco (4 luty) :naughty:
Opublikowano

rozmawialem wczoraj ze znajomym na stacji, w lodzi zrobili blokade na strykowskiej bodajze na bliskiej...mowi, ze zadna krzywda im sie nie stala bo protestowali okolo 18 i kupowali hod dogi wiec zrobili dobry utarg. powiedzial mi, ze zeby cos dalo najlepszy protest na stacji o 16 zaczac...

Opublikowano

w sobote ceny paliw :gwizdanie: a nastepna sobota nocny spot o godz. 00.00 pod Tesco (4 luty) :naughty:

A na ten nocny to też jakiś protest, czy taki "normalny" spot?

Opublikowano

to sie nazywa spot wszystkich marek :kox: rozne kluby motoryzacyjne z lodzi sie spoca :decayed:
Opublikowano

to sie nazywa spot wszystkich marek :kox: rozne kluby motoryzacyjne z lodzi sie spoca :decayed:

Fajny pomysł :good:

Ciekawe, ile będzie luda :kox:

Opublikowano
  • Autor

mysle ze sporo :) my bedziemy napewno :D[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 10:05_________________________________________________siema Kimi :)

Opublikowano

mysle ze sporo :) my bedziemy napewno :D[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 10:05_________________________________________________siema Kimi :)

Siemano :hi:

Dobra, miło było, ale robota czeka :hi:

Opublikowano
:hi: wie ktoś możne jak ten napinacz paska wielorowkowego wymienić w moim bke
Opublikowano

musisz mieć kobiece rączki

Opublikowano

to ze podpisali porozumienie acta jeszcze o niczym nie swiadczy. nie przypominam sobie zeby cokolwiek sie w tym temacie zmienialo - potrzebne jest jeszcze przeglosowanie w parlamencie wiekszoscia 2/3 glosow tej umowy miedzynarodowej. po i psl nie maja 2/3 a inne partie i kluby nie strzela samoboja tak jak zrobili to milosciwie nam panujacy.

Opublikowano

co najmniej rok czasu trwa wprowadzenie ustawy

Opublikowano
:hi: bry :][br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 11:52_________________________________________________ja pierdziele .....klikam na zwijak w nagłówku i ciągle reklama- otodom co to ma być ?! film i ogłoszenia chciałam zobaczyć, jak będę domu szukać to go znajdę i chyba nie na forum Audi ? :kwasny:
Opublikowano

Podpisujemy się pod petycją o odwołanie rządu? Ja raczej się zdecyduję, bo mam dość... pół miliona podpisów potrzebne, do tej pory jest ok. 25000.

Opublikowano

a wiekszosc glosowala az PO....ale jaja :gwizdanie:

Opublikowano

petycja to tylko petycja ?

Opublikowano
  • Autor

:hi: wie ktoś możne jak ten napinacz paska wielorowkowego wymienić w moim bke

nie da sie

:D:decayed:

:hi: bry :][br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 11:52_________________________________________________ja pierdziele .....klikam na zwijak w nagłówku i ciągle reklama- otodom co to ma być ?! film i ogłoszenia chciałam zobaczyć, jak będę domu szukać to go znajdę i chyba nie na forum Audi ? :kwasny:

hmm ja nic takiego nie widze :D:mysli:

Opublikowano

to ze podpisali porozumienie acta jeszcze o niczym nie swiadczy. nie przypominam sobie zeby cokolwiek sie w tym temacie zmienialo - potrzebne jest jeszcze przeglosowanie w parlamencie wiekszoscia 2/3 glosow tej umowy miedzynarodowej. po i psl nie maja 2/3 a inne partie i kluby nie strzela samoboja tak jak zrobili to milosciwie nam panujacy.

taaa... identycznie jak z wejściem do UE.... to tak tylko... to nic nie zmieni.... a jakie korzyści nam to da... ahhhh.... ohhh...... po drodze temat został "domknięty" (podpisanie traktatu) i nagle - Poczta Polska nie może być przez 3 lata zreformowana bo dyrektywa UE.... musimy wyrównać poziom akcyzy na paliwa zgodnie z prawem UE.... (szkoda, że średnie wynagrodzenie w PL nie musimy wyrównać do poziomu UE)... aaaah ciągle zapominam jakie to ogromne korzyści płyną do nas jak podatek od CO2 (tak tak Niemcy mają kilkanaście elektrowni atomowych a Polska nie może wykorzystywać naturalnych surowców jak węgiel kamienny i elektrownie typu Bełchatów... )... tak też zapomniałem o tym, że trzeba dbać o środowisko tylko dlaczego można kupić/sprzedać (handlować) odpowiednią ilość CO2? LOL :D

Ehhhh cały czas zapominam o wspólnej "polityce energetycznej UE" tylko dlaczego Pani Merkel z Putinem z pominięciem wszystkich krajów UE, dyrektyw, rozporządzeń i szeroko rozumianej "polityki energetycznej" wybudowali sobie gazociąg? :D

Można by pisać i dyskutować godzinami - ten kraj na wielu płaszczyznach jest chory i to na nowotwór złośliwy z przerzutami. :thumbdown:

Podsumowując to Marcin powielasz demagogie jaka obecnie jest sprzedawana przez "media". :gwizdanie:

[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 14:55_________________________________________________

co najmniej rok czasu trwa wprowadzenie ustawy

taaa.... a najlepszym przykładem tego jest Ustawa Antydopalaczowa :cool1:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 14:56_________________________________________________

a wiekszosc glosowala az PO....ale jaja :gwizdanie:

Ja się nie dziwię... przy tym odmóżdżaniu medialnym trudno się dziwić ludziom, że zbaranieli i zagłosowali na ekipę, która obaliła pierwszy niepodległy rząd Pana Olszewskiego... wystarczy się zainteresować historią ostatnich 25lat by wiedzieć o co kaman... ;)

Opublikowano

Panton lepiej bym tego nie ujął :good:

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 16:17_________________________________________________Tomek geodeta widziany dziś na Al.Włókniarzy :cool1:

Opublikowano

Panton lepiej bym tego nie ujął :good:

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 16:17_________________________________________________Tomek geodeta widziany dziś na Al.Włókniarzy :cool1:

no calkiem mozliwe smigalem tam dzisiaj :) Krzysiek ja Ciebie nie widzialem