Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany znajomy chce kupić po prostu i tyle, choć nie zarzekam się że może kiedyś :mysli: :mysli: :mysli:

jak będzie kapusta :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany znajomy chce kupić po prostu i tyle, choć nie zarzekam się że może kiedyś :mysli: :mysli: :mysli:

juz mysalem ze bede nastepca myszy :wallbash::wink4:
Opublikowano

juz mysalem ze bede nastepca myszy :wallbash::wink4:

jeśli tylko coś będzie na rzeczy - będziesz pierwszy :decayed: :decayed: :decayed::wink4:

Opublikowano
:hi: Ale miałem wczoraj liptona jak wracałem od dj co 5 metrów musiałem stawać i chłodzić furke plus grzała do 120 :wallbash: a nie grzała w sierodku zapowietszony układ wymarzłem jak chu. :kwasny: .Ale pompa zmieniona wody i już nic nie hałasuje
Opublikowano

Pany jak by ktoś słyszał o A6 rok 2004/2006 3.0 TDI Avant w automacie na sprzedaż to dawajcie znać - oczywiście chodzi o DOBRY stan a nie przywiezione jak przystanek lub Toy Toy od zachodnich sąsiadów :wink4:

a kolega ma na uwadze, że 3.0TDI do 2006 były wadliwe... problem z rozrządem (dokładnie napinaczem bo jest na łańcuchu) i pomijając fakt, że lubi przeskoczyć a wtedy dyskoteka i motor na złom to w aso poprawiony kompletny rozrząd 8tyś (sam rozrząd bez robocizny)?

:gwizdanie:

Opublikowano

Dj umiałbyś zrobić przekładkę kierownicy i tej reszty co trzeba przełożyć?

właśnie o tym samym dzisiaj myślałem :decayed:
Opublikowano

Pany jak by ktoś słyszał o A6 rok 2004/2006 3.0 TDI Avant w automacie na sprzedaż to dawajcie znać - oczywiście chodzi o DOBRY stan a nie przywiezione jak przystanek lub Toy Toy od zachodnich sąsiadów :wink4:

a kolega ma na uwadze, że 3.0TDI do 2006 były wadliwe... problem z rozrządem (dokładnie napinaczem bo jest na łańcuchu) i pomijając fakt, że lubi przeskoczyć a wtedy dyskoteka i motor na złom to w aso poprawiony kompletny rozrząd 8tyś (sam rozrząd bez robocizny)?

:gwizdanie:

ewentualnie 2.7 :wink4:

Opublikowano

ale konstrukcyjny to są praktycznie identyczne silniki V6..... różnica jest tylko w pojemności a wynika z rynku i opłat u niemca i nie tylko... po 2006 poprawili konstrukcję co łatwo poznać po większej ilości kuni (225KM stara wersja i poprawiona - 233KM a najlepiej ten co u rem1ka wsadzony ;) )

Opublikowano

:hi: Ale miałem wczoraj liptona jak wracałem od dj co 5 metrów musiałem stawać i chłodzić furke plus grzała do 120 :wallbash: a nie grzała w sierodku zapowietszony układ wymarzłem jak chu. :kwasny: .Ale pompa zmieniona wody i już nic nie hałasuje

To super, że już po kłopocie !!! :good:

Opublikowano

ale konstrukcyjny to są praktycznie identyczne silniki V6..... różnica jest tylko w pojemności a wynika z rynku i opłat u niemca i nie tylko... po 2006 poprawili konstrukcję co łatwo poznać po większej ilości kuni (225KM stara wersja i poprawiona - 233KM a najlepiej ten co u rem1ka wsadzony ;) )

no i wszystko jasne :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hyh Panton mistrz :) nie ma co :)[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 20:39_________________________________________________ :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

smolu - termostacik wymienisz i będzie jak ta lala :good: Co do przekładek - sam o tym myślałem, jak znalazłem C6 za 15kzł, tylko że to był jednak dość dobry strzał i anglik...

Opublikowano

:hi:

Ogłoszenie duszpasterskie

W niedziele na spocie rzuciłam temat wypadu na tańce, proponowany termin 18.02. W zeszłym roku było fajnie i w sumie można by kontynuować naszą tradycje. Obecni na spocie powiedzieli, że się zastanowią oraz podsuną pomysł na lokal. Osoby, które nie były bardzo proszę o określenie się i czynny udział w przygotowaniach.

Opublikowano

E...żeby coś na forum ogłaszać, to musisz nabijać posty w technicznym :decayed:

Pomysł na lokal? żaden problem...

http://www.clubcampari.pl/ :polew:

Opublikowano

co mam przygotować :)

Opublikowano

Ty jestes za mały i cię tam nie wpuszczą, a że jesteśmy fajnym klubem A4 to cię nie zostawimy samego, więc siłą rzeczy tam nie pójdziemy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Ogłoszenie duszpasterskie

W niedziele na spocie rzuciłam temat wypadu na tańce, proponowany termin 18.02. W zeszłym roku było fajnie i w sumie można by kontynuować naszą tradycje. Obecni na spocie powiedzieli, że się zastanowią oraz podsuną pomysł na lokal. Osoby, które nie były bardzo proszę o określenie się i czynny udział w przygotowaniach.

zaraz zaloze watek o libacji i tancach :decayed:
Opublikowano

co mam przygotować :)

siebie zwartego i gotowego do wymarszu :kox: :kox: no i jeszcze byś mi pomógł resztę ruszyć, bo przecież sami sobie nie dadzą rady :>[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 21:25_________________________________________________no wlaśnie i trzeba rzucić hasło na inne Mieściny w łódzkim

Opublikowano

Ok, żeby nie spamować... ja jestem jak najbardziej za, a co do lokalu...musi być potańcówka, bo zakładam, że interesuje nas szersze grono, niż wyłącznie klubowe... Dużo się tego w łodzi naotwierało, więc wymyślimy coś wspólnie.