Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powitać Pany Klysu palisz dalej tego cygareta?

palisz :wink:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i co dobry? a nie ciągnie cie do normalnego?

Opublikowano

Pany nie wiecie dlaczego w poliftowym liczniku (bodajże VDO ,tak pokazuje vag) świruje mi wskazanie poziomu paliwa? :eusathink:Objaw jest taki ,że co odpale to pokazuje inaczej ,często też wskazówka podnosi się jakby mi paliwa podczas jazdy przybywało... No i ostatnio też rezerwa zapaliła się wcześniej ,miałem w zbiorniku jakieś 11-12l paliwa jeszcze:kwasny:

Opublikowano

zrób na vag'u test wskaźników. Jak jest ok, to pływak do wyjęcia i sprawdzenia. Jak masz licznik Jaeger, to w ciemno stawiam, że jednak jego wina;]

Opublikowano
  • Autor

no i pozamiatane nasz poczciwy DJ zamkna forum lodzkie ;)

ja dopiero dotarlem :) kurde hyyehyhyhyh

i pamietam jak zaczynalismy w tego squasha grac ;) bylo milo :P bo wygrywalem a teraz ...

upocilem sie jak dzika swinia i wygralem ledwo ledwo ;) Klysiu, dzisiaj wimbledon to bylo jego drugie imie :D hehehehe

tak czy siak za***iście cieszy mnie to ze jest duzy progres w naszym pykaniu paletkami :) i to jest fajne ale najfajniejsze jest to

ze Mario Klysiu i ja dalej czujemy radoche jak w to gramy mimo iz przegrywamy z taki pedalem Adamem no ale to wszystko jasne ...

pedalą :P hehhe ą jest grube :D trzeba ustąpic :D dobrze ze Adam kąta nie ma :) pamietam kiedys programista oddal projekt sklepu z tekstem

: nie masz kąta zarejestruj sie :decayed::decayed::decayed::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 02:08 ---------- Poprzedni post napisany at 02:04 ----------

taaa jest 2 i ze niby DJ mi sie na zielono swieci ?? :shock3::shock3::shock3:

Opublikowano

Mi padł kiedyś czujnik prędkościomierza i na Jagerze miałem podobne objawy, wskazówka poziomu paliwa falowała jak chciała :)

Opublikowano

:hi::hi::hi:

---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ----------

i pamietam jak zaczynalismy w tego squasha grac ;) bylo milo :P bo wygrywalem a teraz ...

upocilem sie jak dzika swinia i wygralem ledwo ledwo ;) Klysiu, dzisiaj wimbledon to bylo jego drugie imie :D hehehehe

tak czy siak za***iście cieszy mnie to ze jest duzy progres w naszym pykaniu paletkami :) i to jest fajne ale najfajniejsze jest to

ze Mario Klysiu i ja dalej czujemy radoche jak w to gramy mimo iz przegrywamy z taki pedalem Adamem no ale to wszystko jasne ...

pedalą :P hehhe ą jest grube :D trzeba ustąpic :D dobrze ze Adam kąta nie ma :) pamietam kiedys programista oddal projekt sklepu z tekstem

: nie masz kąta zarejestruj sie :decayed::decayed::decayed::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 02:08 ---------- Poprzedni post napisany at 02:04 ----------

:decayed::grin::decayed::grin: jeszcze troszkę i Adamowi ściągniemy ten uśmieszek z twarzy podczas walki :grin: :grin: :grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
:hi::hi::hi:

---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ----------

:decayed::grin::decayed::grin: jeszcze troszkę i Adamowi ściągniemy ten uśmieszek z twarzy podczas walki :grin: :grin: :grin:

:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
zrób na vag'u test wskaźników. Jak jest ok, to pływak do wyjęcia i sprawdzenia. Jak masz licznik Jaeger, to w ciemno stawiam, że jednak jego wina;]

No właśnie problem w tym że chyba nie mam Jaegera ,licznika co prawda nie wyjmowałem ale jak wchodzę w instruments to mam taką informacje: Component: B5-KOMBIINSTR. VDO D11

Czyli obstawiam że mam VDO ,gdyby to był Jaeger to sprawa jasna by była :)

A tak w ogóle to :hi:

Opublikowano
:siema: byłem dzisiaj na rozmowie o prace ale strasznie podejzany temat :whistling:
Opublikowano
:siema: byłem dzisiaj na rozmowie o prace ale strasznie podejzany temat :whistling:

a jakies szczegoly

Opublikowano

no daja duze kase za 4-5 godz. pracy dziennie tylko ze musze swoje auto tyrac ale zwracaja za paliwo :whistling:

Opublikowano

To podejrzana sprawa... Co konkretnie miałbyś robić?

Opublikowano
To podejrzana sprawa... Co konkretnie miałbyś robić?

mam np.6 adresow z paczkami w paczkach sa jakies urzadzeniaq dla astmatykow,alergikow i mam dostarczyc je pod wskazane adresy,ponoc jakies w uj drogie gadzety

,

Opublikowano

To ciekawe czy w umowie nie ma czegoś drobnym druczkiem napisane np. o odpowiedzialności za przewożone rzeczy (dojedzie coś nie na czas albo uszkodzone i już bekniesz) A co to za firma jak można wiedzieć? Nie przypadkiem Pelion/PGF na Zbąszyńskiej?

Opublikowano
  • Autor

tak tak albo te urzadzenia dla alergikow to k**wa kilogram koxu :) skoro dobrze placa :) i w uj drogie :)

Do wynajęcia od zaraz pokój w kompleksie biurowym przy ul. Rewolucji 1905r. Pokój ok. 14 m2. W lokalu: wentylacja mechaniczna, klimatyzacja, alarm, internet, meble (szafa, biurko, krzesła, stolik, szafki biurowe, wieszak). W budynku: portier, bezpłatny parking na terenie, sale konferencyjne, toalety i pokój socjalny dla najemców.

Cena dla nowych przedsiębiorców (ok. 23zł/m2 netto) + prąd.

kontakt 696-763-403

---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

moze ktos z Waszych znajomych by potrzebowal czy cos ;)

Opublikowano
To ciekawe czy w umowie nie ma czegoś drobnym druczkiem napisane np. o odpowiedzialności za przewożone rzeczy (dojedzie coś nie na czas albo uszkodzone i już bekniesz) A co to za firma jak można wiedzieć? Nie przypadkiem Pelion/PGF na Zbąszyńskiej?

nie nie to jest na brukowej 20 zaraz kolo ciebie :wink: zabji mnie za chiny sobie nie przypomne nazwy :doh:

---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

tzn. tam maja siedzibe

Opublikowano

znaczy powiem tak jest cos w tym prawdy co Klysiu pisze bo tam do salonu gdzie moja robi jest tez stomatologia i inne pierdoly i oni im przywoza wlasnie takie paczki ale jak sie spoznia czy cos uszkodza no to pokrywa wszelkie koszty z wlasnej kieszeni