xXPiotrekXx19 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 witam możecie polecić jakiś zakład w którym mógł bym wykonać przegląd audi bo nie długo mi się kończy a obawiam się że na tej stacji na której do tej pory robiłem przeglądy może mi nie przepuścić bo mam szyby z przodu lekko przyciemnione
xXPiotrekXx19 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 a tam bankowo się do tego nie czepiają ?
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 ja pitole ale stron sie naczytalem jak nigdy, to moze i ja podlece jak bedziecie cos modzic
OficeR Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 No wlasnie az sie zdziwilem ze tyle stron do czytania [emoji14] co jakis czas niedziela jak najbardziej pasuje zalezy tez ktora godzina send by GT-I9505
klysek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kufra ile jeszcze muszę papierów załatwić panie Tomek Już chyba nie chce budować domu
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kufra ile jeszcze muszę papierów załatwić panie Tomek Już chyba nie chce budować domu Panie bo to wiesz bez flaszki to tak ciężko, w sumie 4 dni piliśmy a tego wątku nie poruszyliśmy
klysek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kufra ile jeszcze muszę papierów załatwić panie Tomek Już chyba nie chce budować domu Panie bo to wiesz bez flaszki to tak ciężko, w sumie 4 dni piliśmy a tego wątku nie poruszyliśmy Bo to był czas rozmyślania a nie zawracania doopy pierdołami
Magdalenah Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Siema ziomale Panton nr tel. 692046502 Hubert o ile pamiętam to Szynkielew w nowym roku Najlepszego
xXPiotrekXx19 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 siema był ktoś z was na Illegal Night łódź bo dzisiaj się odbywa i nie jestem pewien czy warto jechać i po patrzeć co tam się dzieje
Dev Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 hejka, Koledzy pomozecie w temacie ??? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/303111-czy-ktos-zna-ta-firme/
pasiak43 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Siema, ma ktoś z was coś podłubane z wydechem ? Chętnie bym posłuchał co i jak bo przymierzam się do modów może być tez PW
marcindlug Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 u nas wszyscy maja serie, najczesciej 1Z a czasami AFN sie trafi
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 pasiak43 - jak zaczynasz mody to zacznij od quattro..... najlepszy update
Rafal1988Lodz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Siema, ma ktoś z was coś podłubane z wydechem ? Chętnie bym posłuchał co i jak bo przymierzam się do modów może być tez PW Ja mam przelot zrobiony:)
Magdalenah Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 pasiak43 - jak zaczynasz mody to zacznij od quattro..... najlepszy update owszem takie już mamy w klubie witam możecie polecić jakiś zakład w którym mógł bym wykonać przegląd audi bo nie długo mi się kończy a obawiam się że na tej stacji na której do tej pory robiłem przeglądy może mi nie przepuścić bo mam szyby z przodu lekko przyciemnione Zgierz PZMOT Rembowskiego w razie czego - A4 Klub Magdalenah
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 witam możecie polecić jakiś zakład w którym mógł bym wykonać przegląd audi bo nie długo mi się kończy a obawiam się że na tej stacji na której do tej pory robiłem przeglądy może mi nie przepuścić bo mam szyby z przodu lekko przyciemnione Zgierz PZMOT Rembowskiego w razie czego - A4 Klub dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi