MarianekZg Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 dobrze, że tylny błotnik oszczędził średnie pocieszenie ;( ;( :confused4: :kwasny:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 siemka kuwa jak to mu sie pomylilo z anglia ??? nie wiem czy bym wytrzymal zeby mu nie #@$#@#@$ yhhhhh
sebastian_marat Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Błotnik to może uratujesz jak będziesz dobrze polerował bo to jego lakier został u Ciebie, ale drzwi to pewnie nie bardzo
bartek1605 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 z jego czerwonej padaki mi zostały ślady, kurfa drzwi są wgniecione
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 wpadnij, to wypolerujemy, co się da
Seba_LDZ Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 wpadnij, to wypolerujemy, co się da yhhh Bart co my bysmy bez Ciebie zrobili
bartek1605 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 najpierw wydębie kapuste od tych sępów
Kimi Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 O kurczę, Bartek ;( Ja jebę, co za pechowy miesiąc :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Bartas Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 yhhh Bart co my bysmy bez Ciebie zrobili nie spiewal bys o krzyzu ;P a mi sie spalila zarowka w predkosciomierzu i widac dopiero od 60... i tyle musze jezdzic
Panda z Teksasu Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 coś audi wszystkie mają jakieś problemy w lutym hehe
Kimi Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 coś audi wszystkie mają jakieś problemy w lutym hehe Nie kracz Na szczęście za 3 godziny z hakiem marzec, musi być lepiej :good:
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 coś audi wszystkie mają jakieś problemy w lutym hehe ja ze swoim nie mam problemu
Kimi Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 coś audi wszystkie mają jakieś problemy w lutym hehe ja ze swoim nie mam problemu Nie, to on ma z Tobą problem :polew: :polew: Ciągle go obijasz
Panda z Teksasu Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 ja swoj jutro odbieram oby bylo juz wporzadku wszystko
chriss Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 z wieczora Bart dobrze ze chociaż masz sprawce ale furmanki i tak szkoda
Kimi Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Powita ludzi z Lodzi i okolic Mam do Was pytanko zbiorowe... Chialbym sie wybrac na jakis spot, tylko ile mniej wiecej osob wpada? Koniecznie bede musial zakupic w najblizszym czasie felgi alu jakies ladne, bo na kolpakach to nie wypada i wstyd wręcz bylby Slyszal ktos moze o jakims sklepie z felami uzywanymi lub o jakiejs wulkanizacji no cholera wie? Powitać :hi: Informacje o spotach masz w tym pięknym banerze na górze, ale rozumiem, że zapatrzyłeś się na nasze Maskotki i info o parkingu REALA na Jana Pawła, w każdą niedzielę o 18, mogło Ci umknąć Jesteś usprawiedliwiony Frekwencja waha się od 5 do 14 aut, średnio jest to 8-10 furek. Każda nowa Audiczka i jej właściciel mile widziani :good: :good: Detalami w rodzaju kołpaków się nie przejmuj, bo mamy zimę i w większości latamy teraz na stalówkach, często gęsto jak np. u mnie z delikatnym śladem wiewióry :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Także wpadaj w niedzielę na 18 i zaglądaj na forum jak najczęściej Jeśli masz chęć, do dyspozycji jest też kanał irc #a4-klub.pl na serwerze irc.freenode.net.
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 http://allegro.pl/tuba-subwoofer-audi-a6-a4-i1458372098.html Do właścicieli B6 - to mi wygląda na Bose, także jak ktoś ma ochotę, to niech pyta, czy jest wtyczka i łyka ten sprzęt, bo cena okazyjna;D
cacek89 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Powitać :hi: Informacje o spotach masz w tym pięknym banerze na górze, ale rozumiem, że zapatrzyłeś się na nasze Maskotki i info o parkingu REALA na Jana Pawła, w każdą niedzielę o 18, mogło Ci umknąć Jesteś usprawiedliwiony Frekwencja waha się od 5 do 14 aut, średnio jest to 8-10 furek. Każda nowa Audiczka i jej właściciel mile widziani :good: :good: Detalami w rodzaju kołpaków się nie przejmuj, bo mamy zimę i w większości latamy teraz na stalówkach, często gęsto jak np. u mnie z delikatnym śladem wiewióry :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Także wpadaj w niedzielę na 18 i zaglądaj na forum jak najczęściej Jeśli masz chęć, do dyspozycji jest też kanał irc #a4-klub.pl na serwerze irc.freenode.net. racja raja zapatrzylem sie na auta jak i na te dziewczyny siedzace na napisach wpadne napewno jak tylko auto wysprzatam mysle ze w tym tyg mrozy juz odpuszcza i bedzie to mozliwe, bo teraz to jest tragedia no i kurde musze znalesc kogos kto handluje kolami koniecznie, idzie wiosna czas zrzucic zimowe "obuwie''
Rekomendowane odpowiedzi