frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Ale zwykłe zabrudzenia czy jakieś plamy typu oleje, atrament itd? Za zwykłe czyszczenie dla Was chłopaki 80 zł
Kimi Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Siemanko z wieczora Jak tam co tam? :naughty: :naughty: A Kolega jnx czemu na spoty nie zagląda?
MarianekZg Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Ale zwykłe zabrudzenia czy jakieś plamy typu oleje, atrament itd? Za zwykłe czyszczenie dla Was chłopaki 80 zł Frugo mam powycieraną kierę - da się coś z tym zrobić :mysli: [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 21:50_________________________________________________Siemka Kimi :wink4:
Kimi Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Siema Mario, siema, jak tam z tym czwartkiem, podjedziesz do mnie?
bartek1605 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Siemanko z wieczora Jak tam co tam? :naughty: :naughty: A Kolega jnx czemu na spoty nie zagląda? bo się nic nie sypało :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Siema Mario, siema, jak tam z tym czwartkiem, podjedziesz do mnie? koniecznie :good: tylko w ciągu dnia zdryndamy się o której mogę być :wink4:
Kimi Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Siema Mario, siema, jak tam z tym czwartkiem, podjedziesz do mnie? koniecznie :good: tylko w ciągu dnia zdryndamy się o której mogę być :wink4: Spoko :good: :good: Ale generalnie gdzieś najwcześniej koło 18, bo tak z arbaita wracam
MarianekZg Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 spoczko foczko mogę być około 19.00 :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 frugo u mnie jest ładna skóra i czysta tylko bardziej chodzi o konserwację czymś dobrym to ile się zejdzie z tym? Bo mogę któregoś dnia podskoczyć nią do szkoły i mi zrobisz
frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Dobra stare oceany ja uciekam sobie Kac Vegas obejrzeć i wypic piffko:) Dobranoc[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 21:58_________________________________________________Seba godzinka góra dwie i będzie zrobione jeżeli jest tak jak mówisz:)
MarianekZg Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dzięki za odpowiedź frugodh :confused4: ;( ;( ;( :( :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 22:01_________________________________________________ale miłego oglądania i smacznego :wink4: [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 22:04_________________________________________________ku....wa :wallbash: :wallbash: znawu jebie mi się net :wallbash:
MarianekZg Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Siiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaa Seba chłopaku :> :> :> :> :> :>
Seba_LDZ Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema
frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Mariusz sorrry przeoczyłem:) Pewnie że się da. Zobaczę na spocie w jakim jest stanie i Ci powiem czy samo dobarwienie wystarczy czy trzeba jakieś ubytki wypełniać w każdym razie tapicerki w takim stanie jak naprawiałem to nawet byście nie pomyśleli że się da coś z tego jeszcze zrobić więc glowa do góry:)
MarianekZg Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Mariusz sorrry przeoczyłem:) Pewnie że się da. Zobaczę na spocie w jakim jest stanie i Ci powiem czy samo dobarwienie wystarczy czy trzeba jakieś ubytki wypełniać w każdym razie tapicerki w takim stanie jak naprawiałem to nawet byście nie pomyśleli że się da coś z tego jeszcze zrobić więc glowa do góry:) spoko ale nie będzie mnie w ten weekend - BT + :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: więc przy następnej okazji :kox:
Kimi Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Mariusz sorrry przeoczyłem:) Pewnie że się da. Zobaczę na spocie w jakim jest stanie i Ci powiem czy samo dobarwienie wystarczy czy trzeba jakieś ubytki wypełniać w każdym razie tapicerki w takim stanie jak naprawiałem to nawet byście nie pomyśleli że się da coś z tego jeszcze zrobić więc glowa do góry:) Ale masz na myśli spot za tydzień? [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 22:12_________________________________________________No właśnie Mario mnie uprzedził
Panton Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 z Vagiem jnx sprawdź czy ktoś nie zabezpieczył autka przed kradzieżą dezaktywując OBD przecięciem linii K..... bo i takie patenty spotkałem...
MarianekZg Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Dobra towarzystwo melduję, że się odmeldowuję :wink4: Do juterka :hi: :hi:
jnx Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Zaglądałem później praca była a później wyjazd na studia zagraniczne
Rekomendowane odpowiedzi