Kimi Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Kimi dziś masz wolne ??? Nie, własnie za moment startuję do roboty, tylko jeszcze zgrywam sobie czasoumilacze: dzisiaj "60 sekund" z Nicolasem Cage'em i klasyka o NASCAR z Tomem Cruise, czyli "Days of thunder" [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 08:11_________________________________________________Dobra, lecę, na razie
MarianekZg Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 faktycznie same klasyki "koxy" Miłej pracuni
bartek1605 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 a co to piatek wolny ?? to juz jutro lecicie do BT ? no raczej :gwizdanie: łódź spakowani? Dziś wieczorem dopiero zabrać kostiumy kapielowe no,no, zabierz obowiązkowo
Panton Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 a co to piatek wolny ?? to juz jutro lecicie do BT ? no raczej :gwizdanie: łódź spakowani? Dziś wieczorem dopiero zabrać kostiumy kapielowe no,no, zabierz obowiązkowo
Amster Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 yyyyy-dzień doberek:)chyba sie do Was podłączę do konwoju jak będziecie przejeżdżać przez Krakków:)
bartek1605 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 siema Amstaf stary rowerze przygotowany już jesteś
Amster Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 hejka:)oczywiście-juz ciuchy w torbie-alko też -tylko Niunie wyszoruje i jutro w południe start:)
MarianekZg Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 hejka:)oczywiście-juz ciuchy w torbie-alko też -tylko Niunie wyszoruje i jutro w południe start:) :good: u mnie też tylko myju myju Myszę i będzie gitez majonez do południa był zapie.... + Pantonik zmiana języka w FIS-ie plus :decayed: :hi: + wymiana łącznika drążka stab. bo już napier...
Adrenalina Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 a co to piatek wolny ?? to juz jutro lecicie do BT ? no raczej :gwizdanie: łódź spakowani? Dziś wieczorem dopiero zabrać kostiumy kapielowe no,no, zabierz obowiązkowo rozumiem że Ty bez
Seba_LDZ Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 looo ale krowa przynajmniej kazdy luknie :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 siemka wszystkim a no niektórzy pracują chyba że macie wolne etaty na kuriera czy kierowce to ja chętnie
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 a ja qr.a znowu oddalem auto do idczaka bo fuszerke zrobili bo auto mi sciagalo i zwrotnica do wymiany
klysek Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 mam bilety na gale MMA do areny lodz na 20.00
Adrenalina Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 looo ale krowa przynajmniej kazdy luknie :polew: Seba gdzie to logo ... bo chyba ślepa jestem
Kimi Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 looo ale krowa przynajmniej kazdy luknie :polew: Seba gdzie to logo ... bo chyba ślepa jestem Nie jesteś, ja też nie widzę Ja kąpielówki zabieram, na wszelki wypadek, korci mnie ten basen w ośrodku, chociaż pływak ze mnie taki, jak i strongman
klysek Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 looo ale krowa przynajmniej kazdy luknie :polew: Seba gdzie to logo ... bo chyba ślepa jestem Nie jesteś, ja też nie widzę Ja kąpielówki zabieram, na wszelki wypadek, korci mnie ten basen w ośrodku, chociaż pływak ze mnie taki, jak i strongman k**wa polecial bym z wami ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Rekomendowane odpowiedzi