admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zarejestrowałem się na forum passata i już załuje. Tragedia tam jest :naughty: po 1 nic się nie można dowiedzieć, a jak zobaczyłem te ich paski B3 po tjunigu :shocked: :no: :no: Sam chciałeś Paska, to teraz cierp :decayed: :decayed: Do paska nic nie mam :wink4: fajny jest, miejsca 5 razy więcej niż w A4 Ja w A4 B5 miejsca dla siebie za kierownicą też mam w pytę, a ilość miejsca na pozostałych siedzeniach średnio mnie interesuje :polew: :polew: przyznaję rację. ja mam najwygodniej w b6 a reszta mnie g.... obchodzi
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Rezane, rezane i wyrezane rozrządzik nowiutki aż miło się jedzie :naughty: :dance: :dance: Dzięki DJ :notworthy: :notworthy: :good: :good: :good: A to w B6 1.9 TDi da się rozrząd zrobić bez zdejmowania przodu? :mysli:
sebastian_marat Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 przecież zdjęty jest ale da się bez zdejmowania
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 przecież zdjęty jest ale da się bez zdejmowania wystarczy mieć chińskie ręce :polew:
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 przecież zdjęty jest ale da się bez zdejmowania No niby tak, ale w B5 to trzeba cały zdjąć, chłodnice na bok i dopiero, a tu widzę, że wszystko na miejscu, a paska jeszcze nie ma, no chyba, że zdjęcie robili PO założeniu chłodnic i pasa przedniego.
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 17 cali to do seicento w bagażnik się zmieści
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 A nie, sorry, teraz na drugiej focie dopiero zauważyłem, że pas też jest odkręcony i "wisi" Kur...., ta jeb... robota przy kompie już mi pada na wzrok :wallbash: :wallbash:
sebastian_marat Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 przecież zdjęty jest ale da się bez zdejmowania No niby tak, ale w B5 to trzeba cały zdjąć, chłodnice na bok i dopiero, a tu widzę, że wszystko na miejscu, a paska jeszcze nie ma, no chyba, że zdjęcie robili PO założeniu chłodnic i pasa przedniego. Pas jest odsunięty do przodu
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 a i jak ktoś ma wymagania co do lapka to jest oferta : Panasonic Toughbook CF-29 specjalne notebooki za 1,500zł[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:11_________________________________________________ A nie, sorry, teraz na drugiej focie dopiero zauważyłem, że pas też jest odkręcony i "wisi" Kur...., ta jeb... robota przy kompie już mi pada na wzrok :wallbash: :wallbash: w domu towarzyskim nie ma kompów kimi a więc nie ściemniaj :polew:
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 przecież zdjęty jest ale da się bez zdejmowania No niby tak, ale w B5 to trzeba cały zdjąć, chłodnice na bok i dopiero, a tu widzę, że wszystko na miejscu, a paska jeszcze nie ma, no chyba, że zdjęcie robili PO założeniu chłodnic i pasa przedniego. Pas jest odsunięty do przodu No dokładnie to napisałem chwilę przed Tobą. [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:12_________________________________________________ a i jak ktoś ma wymagania co do lapka to jest oferta : Panasonic Toughbook CF-29 specjalne notebooki za 1,500zł[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:11_________________________________________________ A nie, sorry, teraz na drugiej focie dopiero zauważyłem, że pas też jest odkręcony i "wisi" Kur...., ta jeb... robota przy kompie już mi pada na wzrok :wallbash: :wallbash: w domu towarzyskim nie ma kompów kimi a więc nie ściemniaj :polew: Ehhh, gdyby tak było naprawdę.... Mówię Wam, cztery lata za klawiaturą i sflaczałem jak stary dziadek. :kwasny:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 przecież zdjęty jest ale da się bez zdejmowania eee chyba sie nie da Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :shocked:
klysek Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 dobra ja spiprzam spac bo juz dzisiaj nie mam mocy narka
admin20 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 nq. ja też lecę bo jutro trochę załatwiania Polska biurokracja jest do k**wy nędzy przej....
frugodh Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 a się żeście rozpisali dziś. Kimi na siłownie jak sflaczałeś albo jakis basenik czy coś
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 a się żeście rozpisali dziś. Kimi na siłownie jak sflaczałeś albo jakis basenik czy coś Po pierwsze primo: trzeba mieć na to czas, a ja go nie mam :wallbash: :wallbash: Po drugie primo: nie rozbieram się w miejscach publicznych, gdyż mój widok mógłby spowodować u postronnych obserwatorów śmierć w wyniku nagłego ataku śmiechu, a nie chcę iść siedzieć, więc wszelkie siłownie i baseny odpadają
sebastian_marat Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 przecież zdjęty jest ale da się bez zdejmowania eee chyba sie nie da Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :shocked: da się bo ja miałem tak wymieniany
daniel1302 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witam pytałem czy w niedziele bedzie ktos w stane zrobić logi.Pytaliście co jest nie tak,wjęc jak to w tdi ,poczytałem i wychodzi, że zaworek N75 ale chciał bym sie dokładniej dowiedzieć
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witam pytałem czy w niedziele bedzie ktos w stane zrobić logi.Pytaliście co jest nie tak,wjęc jak to w tdi ,poczytałem i wychodzi, że zaworek N75 ale chciał bym sie dokładniej dowiedzieć Przyjedź w niedzielę, będziemy myśleć.
Rekomendowane odpowiedzi