Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :Dmelduje ze doj**alem w kociol i jestem komin chyba przeczyszczony DJ przypomnialo mi sie pantonfel heheheheh Luk nie moglismy sobie przypomniec jak wymyslelismy dla Ciebie ksywke na pierwszym grilu postaram sie niebawem ogarnac zdjecia
Kimi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dzieki za udanego spota :good: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:58_________________________________________________ Ja też zawijam do wyrka nabrać sił przed nową "fascynującą" pięciodniówką :kwasny: Dobrej nocki wszystkim
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jak notlaufa nie miałeś, to już nie jest źle
Panton Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :Dmelduje ze doj**alem w kociol i jestem komin chyba przeczyszczony DJ przypomnialo mi sie pantonfel heheheheh Luk nie moglismy sobie przypomniec jak wymyslelismy dla Ciebie ksywke na pierwszym grilu postaram sie niebawem ogarnac zdjecia za przyjebanie w kocioł a co do reszty [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:06_________________________________________________ jak notlaufa nie miałeś, to już nie jest źle jak się w kocioł dobrze jebie to i turbo nie sprawia problemów... a jak się dmuchawki od czasu do czasu tylko delikatnie pochucha to i problemy sprawia...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jak notlaufa nie miałeś, to już nie jest źle hyhyhy no nie mialem i nawet nie poplulo ze zbiorniczka za duzo dziwne to wszystko jakies tak czy siak Dj bedziemy musieli pomyslec jeszcze jak bedziesz mial czas zeby cos porezac bo mam co robic jeszcze Panton w trakcie jebania w kociol wymyslilem sobie projekcik koszulki jak mi starczy czasu dzisiaj to jeszcze ja pykne a tymczasem cola zero+whiskey PYK
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 w oczach mi się pier**li, bo przeczytałem "cola + zero whiskey" PYK
Panton Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 kurde Sebek rezaj koszulkę puki wena jest
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 heheheh nie nie whiskey ma 40 voltów [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________ kurde Sebek rezaj koszulkę puki wena jest ych to nic zpecjalnego w sumie po prostu napis w stylu koszulek hip hopowych sprobuje zrobic P[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:20_________________________________________________tak sobie mysle a jak bysmy zalozyli profil ldz bandy na facebooku ??
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:40_________________________________________________cos jeszcze nie do konca to co wymyslilem ale mniej wiecej
chriss Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:40_________________________________________________cos jeszcze nie do konca to co wymyslilem ale mniej wiecej :polew:
Panton Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Oooo ile ptaszków nie śpi jeszcze...
chriss Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobra pany ja idę do wyra a być może jeszcze się dziś na tzw kocioł załapie :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ...to ja w takim razie, choć przez krótką chwilę, posłucham sobie muzyki i mentalnie się wysilę, coby żegnać się alternatywnie, w kilku wersach, zdaniach kilku Idę spać, bo czas najwyższy Odcisk wszak już mam na tyłku
Rekomendowane odpowiedzi