chriss Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 sie potrzebujących namnożyło :gwizdanie: ale panowie kolejeczka kolejeczka
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 sie potrzebujących namnożyło :gwizdanie: ale panowie kolejeczka kolejeczka Nie no, ja to sobie sam jakoś ogarnę, tylko potrzebuję miejsca i podnośnika kawałek. DeeJay_Kill, masz u siebie podnośnik? Mario coś wspominał
chriss Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 sie potrzebujących namnożyło :gwizdanie: ale panowie kolejeczka kolejeczka Nie no, ja to sobie sam jakoś ogarnę, tylko potrzebuję miejsca i podnośnika kawałek.DeeJay_Kill, masz u siebie podnośnik? Mario coś wspominał no właśnie jest kolejka do tego kawałka podnośnika i miejsca :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 sie potrzebujących namnożyło :gwizdanie: ale panowie kolejeczka kolejeczka Nie no, ja to sobie sam jakoś ogarnę, tylko potrzebuję miejsca i podnośnika kawałek.DeeJay_Kill, masz u siebie podnośnik? Mario coś wspominał no właśnie jest kolejka do tego kawałka podnośnika i miejsca :gwizdanie: Nie no, luzik, ja się dostosuję, dramatu jeszcze nie ma, ale czas chyba coś działać, bo jak tak będę zwlekał, to w końcu mi polecą inne rzeczy i dopiero będzie problem.
chriss Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 najpierw kobiety z dzieckiem na ręku potem najbardziej potrzebujący a następnie reszta chłopa w kolejności stażu na forum i ilości obecności na spotach
Szamek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął u mnie bylo to samo do tego spitalal i nadal spitala mi plyn chlodniczy przez zbiorniczek od spodu przez ten kanalik yhhh
Panton Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął a czy w tryb awaryjny nie wchodzi przez zapchany EGR? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:25_________________________________________________ najpierw kobiety z dzieckiem na ręku potem najbardziej potrzebujący a następnie reszta chłopa w kolejności stażu na forum i ilości obecności na spotach Uuuuu czyli jesteś prawie na końcu kolejki
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zawsze chciałem to zrobić :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 tylko jak tego EGR wyczyscic hahahahah wiedzialem ze ktos to napisze tak czy siak musze jeszcze 3 razy sie pojawic zeby ktos mi zrobil logi :wallbash: :decayed: :decayed:
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 tylko jak tego EGR wyczyscic hahahahah wiedzialem ze ktos to napisze tak czy siak musze jeszcze 3 razy sie pojawic zeby ktos mi zrobil logi :wallbash: :decayed: :decayed: Ja Ci zrobię "po znajomości" :wink4: :wink4:
Panton Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Bartek się śmieje ale dobrze gada... od tego trzeba zacząć. A EGR mogę wyczyścić....
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sebek, ale jesteś pipka, miałem wczoraj ze sobą VAG-a
Panton Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 tylko jak tego EGR wyczyscic hahahahah wiedzialem ze ktos to napisze tak czy siak musze jeszcze 3 razy sie pojawic zeby ktos mi zrobil logi :wallbash: :decayed: :decayed: Ja Ci zrobię "po znajomości" :wink4: :wink4:
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 http://www.google.pl/search?q=baleron&hl=pl&safe=off&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=0zmaTfjjM4PVsgaoyaCxCA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=664 ...i zobaczcie trzecią fotkę :blink: :blink: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
bartek1605 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 tylko jak tego EGR wyczyscic hahahahah wiedzialem ze ktos to napisze tak czy siak musze jeszcze 3 razy sie pojawic zeby ktos mi zrobil logi :wallbash: :decayed: :decayed: 1. demontujesz EGR 2. czyścisz szczoteczką do zębów + jakiś wynalazek 3. montujesz EGR w jego miejsce i cieszysz się jego czystością [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:37_________________________________________________ Bartek się śmieje ale dobrze gada... od tego trzeba zacząć. A EGR mogę wyczyścić.... bez tego ani dudu
Panton Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a nom.... logi to podstawa..... a EGR bym wyczyścił bez rozbierania.... inaczej bym to ukuł
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :wallbash: serwer mi zawisl ja pitole :wallbash: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:50_________________________________________________hmm no dobra mozemy zobaczyc w niedziele logi sie zrobi a egr to na miejscu tak po prostu ?? bo jeszcze mysle o czyszczeniu turbiny
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :wallbash: serwer mi zawisl ja pitole :wallbash: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:50_________________________________________________hmm no dobra mozemy zobaczyc w niedziele logi sie zrobi a egr to na miejscu tak po prostu ?? bo jeszcze mysle o czyszczeniu turbiny No turbiny to chyba tak na spocie nie zregenerujemy :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi